חטיפון ציור

• הוסף לסימניות
הכיתה המתפללת והילדונה הסוררת.
הזכויות שמורות מאד. (כולן כולל כולן!)
:)

• הוסף לסימניות
הילדה מתפללת והכיתה הסוררת
ציור מלא חן

• הוסף לסימניות
מהפנט. בא לי להזיז את התמונה לראות את הילדות בטור הימני... :)

• הוסף לסימניות
מהמם
קוים מלאי חן ונעימים לעין
מתוק ביותר
(מנגה?)

• הוסף לסימניות
מתוק ביותר!
כל הדמויות כ"כ 'אמיתיות' מבחינת ההתנהגויות שלהם - שזה מדהים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dvory;714524:
איזה מותק! הילדה עם הקשת הזכירה לי דמות מ'סנופי'. אהבתי את הפרופיל, אבל הכי את הילדה עם הקוקיות. ממש כמאמרו המפורסם של ריה"ל.

הערה א' - יו, נכון! :) (דווקא לא במכוון, אבל נכון)
הערה ב' - מה כתב ריה"ל על ילדות עם קוקיות????

נכתב ע"י אסתי הס;714533:
מהמם
קוים מלאי חן ונעימים לעין
מתוק ביותר
(מנגה?)

תודה, כן - מנגה. גם הצביעה.

נכתב ע"י גאולונת;714536:
מתוק ביותר!
כל הדמויות כ"כ 'אמיתיות' מבחינת ההתנהגויות שלהם - שזה מדהים!

מחמאה גדולה, תודה לך!

• הוסף לסימניות
מדהים מדהים מדהים!!!!!!!
החזרת אותי לכיתה ולשעת התפילה ולכל הנגזר והמשתמע.
אפילו זיהיתי שם את עצמי כמעט.... (ניחושים שירי, באישי)
איך באמת את זוכרת מה היה בבית ספר?

וההערה שלי-
ההגדרה שלך אינה נכונה ומקוה שלא ישמת לענין התשלום, זה לא חטיפון ציור כפי שהגדרנו אותו, זהו ציור לכל דבר.

• הוסף לסימניות
חמוד וקליל!
לתוספת שדרוג -כדאי שקוי השולחנות לא יהיו עבים יותר מקוי הדמויות...

• הוסף לסימניות
אין על המתיקות הזאת!

רק צריך יותר חיות בצבע

• הוסף לסימניות
מיוחד!
זכיתי בספר שלך באיזה מכירה סינית(עוד לא קיבלתי)
וכל עבודה שאת מעלה, אני מבסוטה מחדש:)

• הוסף לסימניות
מציאותי לגמרי...
בכמה את מוכרת כאלה חטיפים? :)
מקסים!

• הוסף לסימניות
אני משוגעת על ציורי כיתות עם כל הדינמיות המשתמעת. זה לגמרי משעשע!
(ברלב גם העלה אחת לא מזמן, אבל כיתת בנים...)
הדמויות שלך כל כך מתוקות.

• הוסף לסימניות
רואים שהן עוד קטנות, כי ההיא שם מעבירה טישו בודד, אצלינו היו מעבירים חבילות כי רק בתוך חבילה אפשר לשלוח משלוחים רציניים:p

שירי אני מכורה לציורים שלך, כל פעם שאני עוברת ליד אור החיים אני מציצה על המילון קומיקס שיצא עכשיו (אל תגלו למוכר:() חבל שאני לא זכיתי בספר שלך באיזו מכירה סינית עלומה;)

• הוסף לסימניות
מקסים, מקסים,
התנועה, ההתרחשויות, האוירה, הדמויות וההבעות, נהדר!
חסר לי קצת חיות בצביעה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;714657:
רואים שהן עוד קטנות, כי ההיא שם מעבירה טישו בודד, אצלינו היו מעבירים חבילות כי רק בתוך חבילה אפשר לשלוח משלוחים רציניים:p

שירי אני מכורה לציורים שלך, כל פעם שאני עוברת ליד אור החיים אני מציצה על המילון קומיקס שיצא עכשיו (אל תגלו למוכר:() חבל שאני לא זכיתי בספר שלך באיזו מכירה סינית עלומה;)
נוּ, אוֹ! חבילות העבירו רק בשיעור, לא בתפילה;)

ואפרופו הספר של שירי- אני לא התאפקתי וקניתי.
מידי פעם הבן שלי עושה לי הפתעות וזורק לי מילים באנגלית:)
(אבל לוקח לי זמן עד שאני מתרגמת, יען כי לא מוקלט שם המבטא:D)

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת לכל המחמאות הנ"ל ואוסיף שאני כל פעם נהנית מחדש מהציורים שלך בbinah bunch - מדפדפת לשם ראשון!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה