עזרה חיבור אוזניות בלוטוס זה לזה

• הוסף לסימניות
קניתי אוזניות כאלו באלי אקספרס
ובהתחלה שמעתי דרך שני האוזניות, ועכשיו אני לא מצליח לחבר את שניהם יחד ואני יכול לשמוע רק דרך אוזניה אחת, מי שיש לו ניסיון בזה ויכול להדריך אותי איך לחבר שניהם יחד תבוא עליו הברכה.

• הוסף לסימניות
ובהתחלה שמעתי דרך שני האוזניות, ועכשיו אני לא מצליח לחבר את שניהם יחד ואני יכול לשמוע רק דרך אוזניה אחת, מי שיש לו ניסיון בזה ויכול להדריך אותי איך לחבר שניהם יחד תבוא עליו הברכה.
באיזה מכשיר?

• הוסף לסימניות
מתנצלת שאני מתערבת בלי יכולת לעזור.
אשמח לדעת מזה בדיוק האוזניות האלה- איך זה עובד,
תוך כמה זמן הגיע וכו'
תודה רבה

• הוסף לסימניות
בקישור ששלחת יש למטה שאלות ותשובות,
כמדומני שהשאלה השניה זאת השאלה שלך,
מקווה שהצלחתי לעזור...

• הוסף לסימניות
יש לי בדיוק כזה וגם קניתי מאותו מקום. וגם יש לי את הבעיה . והעצה לזה הוא ללחוץ על האזניה וככה זה נכבה וללחוץ שוב להדלקה . ולוודא שהנורה דלוקה . ואז שניהם מחובר. אם לא הולך פעם אחד תנסה שוב עד שזה יעבוד.

• הוסף לסימניות
יש לי בדיוק כזה וגם קניתי מאותו מקום. וגם יש לי את הבעיה . והעצה לזה הוא ללחוץ על האזניה וככה זה נכבה וללחוץ שוב להדלקה . ולוודא שהנורה דלוקה . ואז שניהם מחובר. אם לא הולך פעם אחד תנסה שוב עד שזה יעבוד.
בינתיים האפשרות היחידה שהצלחתי לחבר הוא רק אם אני מכבה מקודם את הבלוטוס של המכשיר, ואני מכבה את שני האוזניות, ושוב מדליק, ולוחץ על אחד מהם פעמיים, ועל השני פעם אחת, ואז זה מתחבר, אבל אני לא יודע איך עושים שזה ישאר מחובר כל הזמן גם כשזה בתוך הקופסא, כדי שלא אצטרך לעשות את כל הנ"ל כל פעם.

• הוסף לסימניות
ז
בינתיים האפשרות היחידה שהצלחתי לחבר הוא רק אם אני מכבה מקודם את הבלוטוס של המכשיר, ואני מכבה את שני האוזניות, ושוב מדליק, ולוחץ על אחד מהם פעמיים, ועל השני פעם אחת, ואז זה מתחבר, אבל אני לא יודע איך עושים שזה ישאר מחובר כל הזמן גם כשזה בתוך הקופסא, כדי שלא אצטרך לעשות את כל הנ"ל כל פעם.
זה לא עוזר אצלי וזה ממש ממש מפריע לי
יש לעוד מישהו פיתרון??

• הוסף לסימניות
ז

זה לא עוזר אצלי וזה ממש ממש מפריע לי
יש לעוד מישהו פיתרון??
סליחה על התגובה המאוחרת, אבל עדיף מאוחר מלא כלום
הפיתרון הכי טוב: לכבות את החיווי האוטומטי, שזה גורם שהאוזניות יתחברו למכשיר לפני שמתחברים זה לזה, צריך שהאוזניות יתחברו קודם יחד [שומעים צליל חיבור מיוחד לאחר שמוציאים שני האוזניות מהקופסא], ורק אחר כך לחברם למכשיר. כמו כן עדיף לחבר את האוזניות כל פעם על ידי חיפוש חדש.
עצה נוספת: לכבות את הבלוטוס של המכשיר, ורק אחר כך להוציא את האוזניות מהקופסא, ולהמתין עד ששומעים את הקליק של האוזניות שהתחברו זה לזה, ורק לאחר שהתחברו להדליק את הבלוטוס של המכשיר ולחבר על ידי חיפוש חדש.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איפה?
1608411511735.png

• הוסף לסימניות
לא מזהה את האוזניה:(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה