עזרה חיבור אוזניות בלוטוס למחב

• הוסף לסימניות
כן.
bluesoleil generic blooth driver
לחצתי על זה וזה אומר : התקן זה פועל כראוי

• הוסף לסימניות
אבל זה נקרא blutooth usb. אולי זאת הבעיה?

• הוסף לסימניות
1703681434966.png

• הוסף לסימניות
אז מסתבר שאין לך במחשב התקן בלוטוס.
זה רק דרייבר להתקן USB שאת צריכה כמובן לקנות בנפרד.
במפרט של המחשב מופיע שיש בלוטוס?

• הוסף לסימניות
1703682899899.png

זה מה שהיה כתוב במפרט (קניתי יד שניה ב 600 שח ממשרד החינוך...)

אז מה לבקש בחנות? התקן USB לאוזניות בלוטוס ואז זה יעבוד?

• הוסף לסימניות
ממש תודה רבה גדולה. עזרתם לי מאוד. תבורכו.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שלום וברכה,
קניתי ציפ בחנות - bluetooth csr 4.0 dongle (50 ש"ח)
זה מופיע בהגדרות
1704624377730.png

• הוסף לסימניות
אבל האוזניות לא מופיעות בכלל (2 סוגי אוזניות חדשים)
ולא נותן לי אפשרות בהוסף התקן
1704624512772.png

• הוסף לסימניות
אבל האוזניות לא מופיעות בכלל (2 סוגי אוזניות חדשים)
ולא נותן לי אפשרות בהוסף התקן
צפה בקובץ המצורף 1544450
חוששני שזה כבר בתחום שאני פחות מבין בו, אבל ננסה להתחיל. (כדאי לפרסם את השאלה בפורום המתאים מאמין ששם יימצאו משיבים יותר מקצועיים ממני)
1. תבדקי במנהל ההתקנים האם מופיע הצ'יפ כשהוא מחובר, ונסי לעדכן מנהל התקן.
2. יתכן שקנית צ'יפ שתומך בבלוטוס 0.5 והאוזניות לא תואמות לתקן הזה? או הפוך? (לא ממש מבין בנושא התאימות לאחור בבלוטוס, ואין לי זמן כרגע לבדוק, ויתכן שכתבתי שטויות).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה