חיבור אלחוטי לאינטרנט למחשב נייד

• הוסף לסימניות
זקוקה לעצת המנוסים בדחיפות!
אני עובדת על מחשב נייד, ועד היום עבדתי בצורה של חיבור בזק עם ראוטר אלחוטי. הראוטר היה מידי פעם עושה לי משום מה בעיות קליטה.
ולכן כשעברתי דירה לא עשיתי חיבור מחודש כי שקלתי לעבור לשיטה של חיבור עם סטיק סלולרי...

וכאן מגיעה שאלתי:
מצד אחד הבנתי שזה יותר נח כי אפשר גם להתנייד עם זה,
מצד שני הבנתי שזה מוגבל למספר שעות...
ואני חייבת דחוף עצה מהמנוסים!

א. בעלי הנסיון האם זו שיטה שאכן נוחה יותר? מה היתרונות שלה?
ב.האם היא מתאימה גם לגרפיקאים?
ג. מה זה אומר נניח אם אני קונה 6 m? מה המשמעות המעשית של זה?
ד. האם החסימות עובדות טוב עם החיבור הזה? (אתרוג/נתיב)
ד. הציעו לי בחברת הסלולר עוד שיטה נוספת של חיבור סלולרי דרך הwifi מה זה? ומה זה שונה מהשיטה של סטיק סלולרי?

עצתכם הדחופה! (אני כבר כמעט חודשיים! בלי חיבור בבית ומשתגעת מזה!!!!)

אודה לכל מי שיש לו נסיון בעניין ויכול לסיע!!!
אלפי תודות!

• הוסף לסימניות
אין לי הרבה נסיון עם זה. (די חדש).
אני מחוברת עם נטסטיק שקניתי בסלקום (נראה לי 200 ש"ח) ועל זה יש לי חסימה של אתרוג.
אני חושבת שמהירות של 5 מגה.
עובד מצוין.
למה הנטסטיק קשור לגרפיקאים? המחשב אמור להיות טוב, לא?
האינטרנט עובד מעולה.
התוכנית שלי לא מוגבלת בזמן גלישה, למיטב ידיעתי!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
1. נפתח כאן כבר בשבועות אחרונים הרבה אשכולות שדנו בכל הנושא,
2. אין שום השוואה בין אינטרנט בזק לנט סטיק, הרבה מאוד איתי/מוגבל בגלישה/בעיות חיבור, וכו' וכו'
זה טוב רק למי שצריך א"ז או בשביל נידות או להסתכל כמה מיילים לגרפיקאי זה בוודאי לא טוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חצי;1390986:
1. נפתח כאן כבר בשבועות אחרונים הרבה אשכולות שדנו בכל הנושא,
2. אין שום השוואה בין אינטרנט בזק לנט סטיק, הרבה מאוד איתי/מוגבל בגלישה/בעיות חיבור, וכו' וכו'
זה טוב רק למי שצריך א"ז או בשביל נידות או להסתכל כמה מיילים לגרפיקאי זה בוודאי לא טוב

לפי תגובתכם, כנראה שרכשתם חבילת גלישה שקטנה מצרכיכם... אחרי שסיימתם את החבילה אכן האינטרנט הפוף להיות איטי להחריד.. אבל זה לא בגלל הנטסיק, מי שמשתמש באינטרנט בשביל הורדת סרטים וצפיה בהם - יגמור מהר מאד את החבילה שלו, ולכן במקרה כזה חבילת בזק זולה יותר.
החסרון היחיד של הנטסיק נעוצה בעובדה שצריך לחייג אליו בכל כניסה למחשב, פעולה שלעיתים נדירות יכולה לקחת אף דקה.
ההבדל בין חיבור בזק לחיבור נסטיק הוא כמו ההבדל היום בין מכשיר קווי למכשיר סלולרי הוי אומר-- הסלולר טוב יותר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה