חיבור לשולחן עבודה מרחוק לכמה משתמשים

• הוסף לסימניות
מחשב שרת, שאמורים להתחבר אליו כמה משתמשים לעבוד על תוכנה.
וינ7

יש איזה תוכנה לזה או איזו דרך?

• הוסף לסימניות
כולם משתמשים באותה תוכנה במקביל?

• הוסף לסימניות
האם זה תוכנה המצריכה התקנה. (מותר לגלות מה שם התוכנה?)

• הוסף לסימניות
מה זה משנה, לא שיש לי בעיה להגיד.
אחרי שכבר מחוברים למחשב המרוחק אני גם רוצה להתקין באאוטלוק דוא"ל לכל חשבון בנפרד וכו'.
לא בדווקא על התוכנה.

• הוסף לסימניות
ולמה אתם לא מתקינים אאוטלוק בכל מחשב?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות של חיבור על ידי שולחן עבודה מרוחק, ויש אפשרות שתוכנה שמותקנת במחשב אחד יוכלו להפעיל אותה מכמה מחשבים.

להפעיל תוכנה ממחשבים אחרים, תלוי מאד איזה תוכנה זו והאם היא תומכת ברשת.
להפעיל שולחן עובדה מרוחק מכמה מחשבים, יש תוכנות שעושות את זה, אבל הם עושים צרות בעבודה עם כרום ובעיה עם אנגלית ועברית. (או לרכוש WS).

• הוסף לסימניות
אני מחפש להתחבר דרך שולחן העבודה של וינדוס.

עד היום היה שם מערכת XP וכל אחד התחבר למשתמש שלו.
אני רוצה אותו דבר בונידוס 7 אבל, השיטה דרכה התחברתי בXP, לא עובדת.

יש לי איזה תוסף שמאפשר חיבור של כמה משתמשים לאותו מחשב, אבל יש בעיה בזה, שיכולים להתחבר כמה וכמה וכמה וכמה משתמשים בלי שאני ידע מזה,
אני רוצה שכל משתמש יוכל להתחבר למחשב שלו, וברגע שמתבצע כניסה אחרת לחשבון זה, יפול המשתמש הראשון וכו'.

• הוסף לסימניות
היה ברור לי לפי השאלה שאתם חותרים למשהו ספציפי.
אנא נסחו את השאלה מהתחלה שו"פ בלי הנחות יסוד על נבואה שנתנה לנו. החל ממה היה לכם, מה ניסיתם ומה לא הלך.

• הוסף לסימניות
לנו יש מחשבת שרת עם וינדוס סרבר 2008 שזה מיוחד לניהול שרתים
ומתחברים דרך חיבור לשולחן עבודה מרוחק כמה משתמשים בו זמנית
בעבר אכן כל אחד יכל להתחבר תחת אותו שם משתמש ולא יכלו לראות כי השרת פותח כאילו שולחן עבודה חדש
אח"כ הגדרנו אצל המשתמשים שלא ניתן יהיה להתחבר בו זמנית לאותו משתמש כי זה יצר בעיה בקבצים מסוימים
וכעת ברגע שמשהו מתחבר תחת אותו שם משתמש מיד החיבור מתנתק אצל האחר
אינני יודעת איך זה בונדוס 7 אבל אולי כדאי לשקול לעבור לוינדוס מיוחד לשרתים שנותן הרבה יותר אופציות בניהול של המשתמשים
לגבי ההאוטלוק בכל מקרה מעולם לא ניתן היה לפתוח אצל אותו משתמש 2 פעמים את הקובץ של ההאוטלוק כי התוכנה של ההאוטלוק לא בנויה לריבוי משתמשים
אלא"כ אתם רוכשים שרת אקסצנג' שזה יקר
אגב אם אתם רוצים לראות מי מחובר כעת למחשב ניתן לראות זאת במנהל המשימות בכרטיסיה משתמשים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י a26955;1328320:
מחשב שרת, שאמורים להתחבר אליו כמה משתמשים לעבוד על תוכנה.
וינ7

יש איזה תוכנה לזה או איזו דרך?

זה בשביל שולחן עבודה מרחוק לכמה משתמשים בו זמנית

קבצים מצורפים

• XP VISTA WIN7.rar
    KB 228.1 · צפיות: 49
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י david48483;1328712:
זה בשביל שולחן עבודה מרחוק לכמה משתמשים בו זמנית

התקיה נעולה עם סיסמה. מהי? תודה רבה

• הוסף לסימניות
הסיסמה היא
1234

קבצים מצורפים

• ריבוי משתמשים מרוחק.rar
    KB 62.6 · צפיות: 43
  • הוסף לסימניות
יש לי WIN10 וכל פעם שמישהו מתחבר, המשתמש האחר נופל. איך אני עושה שיוכלו להתחבר כמה במקביל?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה