עזרה חיבור ל WIFI

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איך להחזיר אופציה לחיבור WIFI בהגדרות של המחשב איפה שנמצאים ההגדרות של התאורה וכו' בשולחן העבודה???

• הוסף לסימניות
1703776325665.png

1703776360986.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
התמונות לא עולים לי בנטפרי
כשפותחים את החלון הקטן שיש בפנים בלוטוס, רמקול, תאורה, בטריה וכו' יש בצד שמאל למטה עפרון וגלגל שיניים.
צריך ללחוץ על העיפרון, ואח"כ על 'הוסף' ושם אמורה להיות האופציה להוסיף את הוויפי.

• הוסף לסימניות
אין אצלי הגדרה כזאת של בחר וכו'
אם הבנתי נכון, אתה מתכוון לאופציית התחברות שהייתה, והסרתה אותה וכעת אתה רוצה להחזיר.
הדבר הזה לא קשור לשורת המשימות אלא ל:
כשפותחים את החלון הקטן שיש בפנים בלוטוס, רמקול, תאורה, בטריה וכו' יש בצד שמאל למטה עפרון וגלגל שיניים.
צריך ללחוץ על העיפרון, ואח"כ על 'הוסף' ושם אמורה להיות האופציה להוסיף את הוויפי.

• הוסף לסימניות
אז זהו שאין לי את האופציה של הוסף כי בעבר הוספתי דברים ועכשיו זה נותן לי רק להוריד דברים שנמצאים ו WIFI לא נמצא שם.

• הוסף לסימניות
אז זהו שאין לי את האופציה של הוסף כי בעבר הוספתי דברים ועכשיו זה נותן לי רק להוריד דברים שנמצאים ו WIFI לא נמצא שם.
מוזר.
אולי תנסה להוריד אחד, ואז להוסיף.

• הוסף לסימניות
ולא הסרתי את האופציה הזאת אלא שכשחיברתי את הסטיק לשקע כדי להתחבר דרך הWIFI הוא סימן לי שאין רשת זמינה למרות שבסטיק היה נראה שיש קליטה מלאה וכשלחצתי על הסמן הזה הוא הוריד לי אותו לגמרי

• הוסף לסימניות
ולא הסרתי את האופציה הזאת אלא שכשחיברתי את הסטיק לשקע כדי להתחבר דרך הWIFI הוא סימן לי שאין רשת זמינה למרות שבסטיק היה נראה שיש קליטה מלאה וכשלחצתי על הסמן הזה הוא הוריד לי אותו לגמרי
אין לי מושג מה יש לעשות
אם יש לך ווינדוס אז זה הדרך
כנראה זה תלוי איזה ווינדוס יש.
לי ב11 אין את האופציה הזאת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה