חיבור לwifi ע"י פייסבוק

• הוסף לסימניות
ב"ה

שלום.

מקווה שכאן הוא המקום המתאים לשאלתי.

יש לי עסק שמספק אינטרנט חינם למבקרים ע"י חיבור לWIFI. אני מעוניין שכל מי שיתחבר לרשת יאלץ לעשות לייק לדף שלי על מנת להתחבר לרשת. הבנתי שאפשר לעשות זאת ע"י ראוטר מיוחד.

אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה צריך לקנות וכיצד לחבר את דף הפייסבוק לראוטר.

תודה מראש ומקווה שהובנתי.

יענקי

• הוסף לסימניות
נראה לי שלפי כללי פרוג לא מדברים כאן על פייס בכלל.

• הוסף לסימניות
זה לפי כללי נתיב

• הוסף לסימניות
התשובה מתחלקת לשני חלקים:

חלק 1 - התקנת תוכנה מתאימה על גבי הראוטר שמאפשרת ניהול ובקרה של המשתמשים ברשת האלחוטית. קישורים רלבנטיים: http://www.dd-wrt.com https://coova.github.io
לחילופין, אפשר לרכוש ציוד ייעודי שמגיע עם תוכנה מתאימה בצד הניהול: http://www.zyxel.com/us/en/products_services/smb-wlan_aps_and_controllers.shtml?t=c

חלק 2 - לתכנת את דף הגישה לרשת, כך שיאפשר חיבור לרשת רק למי שעושה לייק.
זאת משימה בעייתית מכמה בחינות:
א. פייסבוק אסרה לפני שנה באופן רשמי את הפרקטיקה הזאת הנקראת "like-gating", מי שמשתמש בשיטה זו, מסתכן בפסילת החשבון שלו.
ב. מבחינה תכנותית זה עשוי להיות כרוך במידה מסויימת של תחכום שדורש מיומנות מקצועית
ג. מבחינה לוגית, יש לך בעיה כי המבקרים בדף הגישה לרשת, לכאורה אינם מחוברים לאינטרנט עדיין, עד שיעשו לייק, אבל איך יעשו לייק בלי אינטרנט?

בכל אופן, אני מציע שתקרא את הספרון הזה שמסביר למה משווקים צריכים להפסיק לעסוק באובססיביות בלייקים ומה הן הדרכים היותר טובות להגיע לתוצאות שיווקיות ברשתות החברתיות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה