וזה מוסיף סינון על המחשב כך שגם כשאגלוש על רשת אחרת יהיה לי סינון?
לא זה מחבר את הסינון של הרשת אתרוגוזה מוסיף סינון על המחשב כך שגם כשאגלוש על רשת אחרת יהיה לי סינון?
אפשר להוריד בקישור הזה גם תוכנה כזו שתסנן רשתות אחרות [כולל נטפרי]וזה מוסיף סינון על המחשב כך שגם כשאגלוש על רשת אחרת יהיה לי סינון?
אין אפשרות שתסנן רשתות אחרותאפשר להוריד בקישור הזה גם תוכנה כזו שתסנן רשתות אחרות [כולל נטפרי]
יש 2 סוגי סינונים-קופצת על האשכול. יש לי מחשב נייח עם רשת של אתרוג. אני רכשתי מחשב נייד ומעוניינת שהאנטרנט יהיה על הנייד.איך עושה את זה? בחיבור לוויפי בביתי יהיה במחשב נייד סינון אתרוג? אבל אני מעוניינת שהנייד יהיה מסונן גם אם אתחבר לרשתות וויפי אחרות.
איך עושים את זה?
בעצם אתרוג יושב על הספק ונטפרי על המחשב.? זה אומר שאם היה לי נטפרי הייתי יכולה להתקין נטפרי חינם במחשב ולהשתשמש בראוטר הביתי? אבל בנטפרי ו לא בעייה שיכולים להתחבר לרשת שהיא בעצם לא מסוננת?יש 2 סוגי סינונים-
סינון קווי-בראוטר/ סטיק
כל מחשב שישתמש בחיבור-יהיה לו סינון.
(אבל-רק בזמן החיבור!)
ייתרון-תשלום אחד, לאינספור מכשירים.
חסרון-המשחב מוגן רק כשמחובר אליו.
סינון-באפליקציה.
תוכנה שמותקנת על המכשיר,
ויש סינון בכל מקום, עם כל חיבור.
ייתרון-המחשב מוגן תמיד.
חסרון-תשלום נפרד עבור כל מכשיר. יקר כשיש כמה מכשירים.
לא הבנתי בדיוק מה שכתבת,בעצם אתרוג יושב על הספק ונטפרי על המחשב.? זה אומר שאם היה לי נטפרי הייתי יכולה להתקין נטפרי חינם במחשב ולהשתשמש בראוטר הביתי? אבל בנטפרי ו לא בעייה שיכולים להתחבר לרשת שהיא בעצם לא מסוננת?
אם אני מתקינה וויפרי במחשב נייד זה לא יעבוד אם הסינון של אתרוג נכון?
אויש זה ממש בעייה. כי. אם למשל אני לוקחת את הניד איתי ומתחברת בוויפי ציבוראז אין סינון על המחשב?
מה הפתרון לזה?
המחשב הנייח מחובר עם כבל רשת ולא עם אפליקצייה.
לא. בדיוק ההפךבעצם אתרוג יושב על הספק ונטפרי על המחשב.? זה אומר שאם היה לי נטפרי הייתי יכולה להתקין נטפרי חינם במחשב ולהשתשמש בראוטר הביתי? אבל בנטפרי ו לא בעייה שיכולים להתחבר לרשת שהיא בעצם לא מסוננת?
אם אני מתקינה וויפרי במחשב נייד זה לא יעבוד אם הסינון של אתרוג נכון?
אויש זה ממש בעייה. כי. אם למשל אני לוקחת את הניד איתי ומתחברת בוויפי ציבוראז אין סינון על המחשב?
מה הפתרון לזה?
המחשב הנייח מחובר עם כבל רשת ולא עם אפליקצייה.
שתיהם אפשריים ב2 האופציותבעצם אתרוג יושב על הספק ונטפרי על המחשב.?
אם הכוונה לוויפרי-אז רק אם הראוטר הביתי שייך לנטפרי.זה אומר שאם היה לי נטפרי הייתי יכולה להתקין נטפרי חינם במחשב ולהשתשמש בראוטר הביתי?
אם יש לך וויפרי-א"א להתחבר לרשת אחרת.אבל בנטפרי ו לא בעייה שיכולים להתחבר לרשת שהיא בעצם לא מסוננת?
נכון.אם אני מתקינה וויפרי במחשב נייד זה לא יעבוד אם הסינון של אתרוג נכון?
יש כמה פתרונות.אויש זה ממש בעייה. כי. אם למשל אני לוקחת את הניד איתי ומתחברת בוויפי ציבוראז אין סינון על המחשב?
מה הפתרון לזה?
אם אתה משתמש בכמה מחשבים-המחשב הנייח מחובר עם כבל רשת ולא עם אפליקצייה.
בדיוק כתבתי לך הכי מפורט שיכלתי.קיצור חייבת מישהו או טכנאי שיעזור לי להבין מה הכי נכון לי. חשוב לי שהנייד יהיה. מסונן גם כשלא מחובר
תודה רבה.כתבת טו מאצ' שאלות.
שתיהם אפשריים ב2 האופציות
אם הכוונה לוויפרי-אז רק אם הראוטר הביתי שייך לנטפרי.
וויפרי לא מסנן. הוא רק חוסם מה שלא עובר דרך נטפרי.
אם יש לך וויפרי-א"א להתחבר לרשת אחרת.
אם התקנת תוכנה של נטפרי-זה בדיוק הרעיון. שמכל רשת-יהיה לך סינון.
נכון.
יש כמה פתרונות.
1. תוכנה של נטפרי.
2. תוכנה של אתרוג.
3. אינטרנט סטיק, ולא להתחבר לרשתות ציבוריות
אם אתה משתמש בכמה מחשבים-
חלקם נייחים, וחלקם-תשתמש גם במקומות בלי סינון
אפשר לשים חסימה כפולה.
גם בספק הביתי, וגם בתוכנה על המחשב.
הכי כאי ששתיהם יהיו מאותה חברה.
אחרת-תהיה מחמיר לכל השיטות. תהיה לך חסימה כפולה...
לא. בשתיהם תשלום כפול.תודה
תודה רבה.
חסימה כפולה בנטפרי זה בעעצם תשלום אחד ובאתרוג תשלום כפול?
נכון אבל לפחות באתרוג אפשר להתחבר לכל רשת ואילו בנטפרי ניתן להתחבר רק לרשת של נטפריתודה
תודה רבה.
חסימה כפולה בנטפרי זה בעעצם תשלום אחד ובאתרוג תשלום כפול?
כון אבל לפחות באתרוג אפשר להתחבר לכל רשת ואילו בנטפרי ניתן להתחבר רק לרשת של נטפרי
למה שלא תתקשרי אליהםאני חייבת מישהו מאתרוג שמבין בזה ויכול לעשות לי סדר בשיחה טלפונית.
מישהו?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים