עזרה חיבור נגן למחשב

• הוסף לסימניות
איך יתכן שאני מחברת את הנגן למחשב אני רואה שהוא מטעין אותו ואין לי אפשרות להכניס חומר לנגן.
לא נפתח שום חלונית ולא נמצא ב'מחשב שלי'
אתמול באמצע העתקה של שיר זה התנתק מהמחשב ולא מוכן להתחבר מחדש,
אולם הוא מטעין.....
מישהו נתקל בבעיה כזאת?

• הוסף לסימניות
גם לי היה ככה,
החלפתי מאוד הרבה כבלים,
עד שפתאום אחד הצליח....
אבל כבלים שבהתחלה לא הצחתי לחבר איתם,
אח"כ כן הצלחתי,
אז לכן לא בטוח שזה כבלים שלא מטעינים,
אלא פשוט לא בא להם כרגע...

• הוסף לסימניות
אני רוצה להעתיק את כל החומר מהמחשב לדיסק קשיח (שיש שם רוב החומר מהמחשב שהכנסתי לצורך גיבוי לפני כשנה)
ועוד חומר שאני מחזיק שם שלא חשובים לי במחשב.
אייך אני יכול להעתיק את הכל שלא יהיה כפילויות וישאר רק המוסמכים הכי מעודכנים

• הוסף לסימניות
איך יתכן שאני מחברת את הנגן למחשב אני רואה שהוא מטעין אותו ואין לי אפשרות להכניס חומר לנגן.
אולם הוא מטעין.....
מישהו נתקל בבעיה כזאת?
כנראה נמצא במצב טעינה צריך לעבור למצב מחשב

• הוסף לסימניות
אולם הוא מטעין.....
מישהו נתקל בבעיה כזאת?

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה
בכל הכבלים היה הבעיה
פתחתי את המאפיינים של ההתקן ב"מנהל ההתקנים"
לחצתי על "עדכן מנהל התקן"
עיין במחשב של לקבלת מנהל התקן
אפשר לי לבחור מתוך רשימה של מנהלי התקן שזמינים במחשב שלי
היה שם שתי אפשרויות בחרתי את השני ממה שהיה בחור
והסתדר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה