כללי חיבור פידיאף

• הוסף לסימניות
איך אני מאחדת עשרות דפים בודדים של פידיאף לקובץ אחד ארוך
אין לי pro

• הוסף לסימניות
אם אין לך פרו יבאי אותם לאינדיזיין וסגרי קובץ אחד

• הוסף לסימניות
לי עשה את זה חבל על הזמן.

• הוסף לסימניות
כמו שכתוב באשכול שהביאה ראש בריא, לוחצים על הקבצים שרוצים לצרף ועם לחצן ימני בעכבר נפתח תפריט, לפעמים אין לי את האופציה הזו של לצרף, אני פותחת את 1 הקבצים ושם זה מופיע לי בין היתר מזג, אני גוררת ומעבירה עם החץ מה יהיה ראשון מה שני וכו' ושומרת

• הוסף לסימניות
למה הוא מטעין את הקובץ הראשון ונתקע שם?

בגלל שגררת את הקובץ לתוך האינדי
צריך לייבא עם פלייס ואז זה יטעון את כל העמודים

• הוסף לסימניות
אגב איך מצטטים הודעות כמו שכולם פה עושים?
....את זה לא לימדו אותי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י high;1015373:
אגב איך מצטטים הודעות כמו שכולם פה עושים?
....את זה לא לימדו אותי
כאן [מוקף באדום]:

קבצים מצורפים

• ציטוט תגובה.JPG
    KB 149.6 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אה איזה יופי!

• הוסף לסימניות
אם כבר שאלו על ציטוט, איך מצטטים מכמה תגובות?

• הוסף לסימניות
סליחה.. איך עושים מיזוג קבצים בפרו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מור100;1016268:
אפשר לקבל הסבר בתוך האתר שם איך מורידים?

תודה!
לחיצה על השורה המוקפת בירוק למערכת 64 ביט ועל המוקפת באדום ל32 ביט.
בהצלחה!

קבצים מצורפים

• הורדת התוכנה.png
    KB 123.8 · צפיות: 16

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה