חיבור פלאפון דרך Bluetooth כמו כונן

• הוסף לסימניות
ראיתי במחשב מסוים שברגע שמחברים אליו פלאפון דרך הבלוט'וס אז זה הופך לכאילו כונן נוסף שאותו רואים ב"מחשב שלי" ורואים שם את כל מבנה התיקיות וכו' וניתן להעתיק למחשב או לפאלפון, ממש כאילו זה מחובר ב USB
(ויתר מזה, אפשר אפילו לנהל שיחות דרך המחשב דרך הBluetooth כנ"ל)
איך אני עושה זאת אצלי?

• הוסף לסימניות
צריך להתקין דרייבר בלוטוס, ואם אין לך בכלל בלוטוס,יש לרכוש רכיב שעלותו בסביבות ה-20 ש"ח ובחו"ל- 1$.

• הוסף לסימניות
יש לי בלוטוס והכל
אבל כשאני מחבר פלאפון לא מגיע לי הפונקציה שזה ניהיה כמוUSB

• הוסף לסימניות
איזה רכיב יש לך?
אם אתה מאד רוצה יש תוכנות לחיפוש דרייברים, אבל לא הכי מומלץ.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
"פרסומון" אתה מדהים.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
באם כבר בנושא בלוטוס למחשב דיברנו...
האם קיים אפשרות לחבר אוזנית בלוטוס להתקן ה"שמע" של המחשב?

(ועוד שאלה קטנה, בתוכנה לעיל, לא ראיתי שקיים את האפשרות לנהל שיחות טלפון דרך המחשב, האם זה ייחודי למחשבים מסוימים או עוד משהו שאני עדין לא יודע להפעיל?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י LLEEVV;1106235:
האם קיים אפשרות לחבר אוזנית בלוטוס להתקן ה"שמע" של המחשב?
מישהו מכיר אפשרות כזאת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה