דרוש מידע חיבור רמקול למגבר

• הוסף לסימניות
קניתי רמקולים שקועים לגבס
החשמלאי עשה לי הכנה חוט 2 גידים עבור זה
קניתי את המגבר הזה כדי לחבר לרמקולים
איך אני מחבר את החוטים
מה למה?
תודה רבה רבה

קבצים מצורפים

• מגבר.webp
    KB 12.1 · צפיות: 44
  • אחרוה רמקול.jpg
    אחרוה רמקול.jpg
    KB 55.7 · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
צריך לחסוף את חוטי הנחושת ב2 הצדדים
צד אחד מחברים במגבר איפה שיש קליפסים
אחד לשחור אחד לאדום

ברמקול איפה שהשוקלד מכניסים אחד לאדון אחד לשחור

אם מסומן על הגידים איזשהו הבדל אז תקפיד שחור לשחור ואדום לאדון אבל לא קריטי

• הוסף לסימניות
צריך לחסוף את חוטי הנחושת ב2 הצדדים
צד אחד מחברים במגבר איפה שיש קליפסים
אחד לשחור אחד לאדום

ברמקול איפה שהשוקלד מכניסים אחד לאדון אחד לשחור

אם מסומן על הגידים איזשהו הבדל אז תקפיד שחור לשחור ואדום לאדון אבל לא קריטי
ממש תודה
המגבר שלי בדיוק אותו דגם רק במקום קליפסים יש חור וחלקו החיצוני הוא הברגה.
האם אפשר לתפוס את החוטים ע"י ההברגה?
אתה מבין מה אני מתכוון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה