חיבור 2 מסכים.

• הוסף לסימניות
חיברתי את המחשב הנייד שלי למסך נוסף, ואני רוצה שזה יהיה כמו מסך אחד גדול, ז"א, עכשיו אני רואה הכל פעמיים, בנייד ומסך הנפרד, ואני רוצה שיראו פעם אחת ויותר גדול. איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימולציה;1489233:
חיברתי את המחשב הנייד שלי למסך נוסף, ואני רוצה שזה יהיה כמו מסך אחד גדול, ז"א, עכשיו אני רואה הכל פעמיים, בנייד ומסך הנפרד, ואני רוצה שיראו פעם אחת ויותר גדול. איך עושים את זה?

אתה מתכוון להגיד ששני המסכים בעצם ישמשו מסך אחד?
דהיינו, כאילו הם מסך אחד גדול?
שייך כזה דבר בכלל?

• הוסף לסימניות
בדיוק.

אם שייך או לא - זו השאלה שלי, אבל נראה לי שכן.

• הוסף לסימניות
איזו מערכת הפעלה (אפשר תמיד).

• הוסף לסימניות
התחל> לחפש בשורה מעל ההתחל את המילה 'מקרן'.
לבחור בתוצאה 'התחבר למקרן'.
ושם לבחור ב'הרחב'. השלישי בתמונה המצורפת.

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    KB 35.4 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
תודה, אבל אין, הוא משאיר לי את המסך של הנייד דלוק (ואולי קצת חתוך) ואת המסך הנוסף - כבוי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימולציה;1489403:
תודה, אבל אין, הוא משאיר לי את המסך של הנייד דלוק (ואולי קצת חתוך) ואת המסך הנוסף - כבוי.
הגעת לתמונה שצירפתי?

נכתב ע"י rivkabrk;1489406:
ואיך בוינדוס 8?
אפשר גם אותו דבר ויש עוד דרכים. הם 'שיפצו' את זה קצת שם.

• הוסף לסימניות
סליחה!!!!
הצלחתי :)
(פשוט לא ידעתי שאני צריכה לגרור לשם...)

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
יש דרך להפוך את המסכים?
שהימני יהיה השמאלי וכן ההפך?

• הוסף לסימניות
כן, לחיצה ימנית באמצע שולחן העבודה> רזולוציית מסך.
שם להגדיר את הסדר של המסכים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה