מידע שימושי חידוש בנושא יוטיוב בגלישה עם נטפרי

• הוסף לסימניות
למי שלא הבין על מה דיברנו זה הצילום מסך, אחרי שצפיתי באברהם פריד שבורי לב והסתיים הסירטון מופיע ך ועובר לסירטון (אם פתוח):
ללא שם.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ועוד אופציה יש שאם מחליטים לעשות ביטול שלא יעבור לבא, אז מוצג כך:
ללא שם.jpg

• הוסף לסימניות
בכל מקרה 90% מהסרטים ה'באים' הם חסומים....
זה לא נותן הרבה..

• הוסף לסימניות
אצלי זה ככה כבר תקופה. בסרטון חסום זה נותן תגובה לא חוקית.

• הוסף לסימניות
למי שלא הבין על מה דיברנו זה הצילום מסך, אחרי שצפיתי באברהם פריד שבורי לב והסתיים הסירטון מופיע ך ועובר לסירטון (אם פתוח):
צפה בקובץ המצורף 773467

לי לא עובר

ועוד אופציה יש שאם מחליטים לעשות ביטול שלא יעבור לבא, אז מוצג כך:
צפה בקובץ המצורף 773468

וגם לא עושה ככה
:( חבל דווקא זה נשמע טוב

• הוסף לסימניות
לי זה לפעמים מביא ולפעמים לא,
מה שכן אפשר בלחצן של הסירטון הבא ליראות את הסירטון הבא כדלהלן...
‏‏לכידה.JPG6.JPG
‏‏לכידה.JPG6.JPG

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה עם הדבר הנחמד הזה, אצלי כבר לא עובד. הם ביטלו את זה?
או יבטלו ברגע שתדווח.

אתם נכנסים ליו טיוב דרך האפליקציה יו טיוב?
כי לי היא לא נפתחת.
רק אם אני מחפשת משו בגוגל וגוגל מפנה ליו טיוב והסרטון המסוים לא חסום, אז נפתח

ככה זה בנטפרי
אולי אתם משתמשים במכשירים של הדרן.
אצלם נטפרי "קיימת" רק בדפדפן.
האפליקציות האחרות, נשלטות על ידי הדרן, והדרן מחליטים אם הם יפעלו או שלא.
האינטרנט במכשירי הדרן, הוא ללא כל סינון (רח"ל) גם אם יש לכם דפדפן של נטפרי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה