סליחה על ההקפצהשולחים להם בדואר טופס בקשה לדרכון, את הדרכון הישן, שיק בנקאי ע"ס 110 דולר, ומעטפה עם שם וטלפון שבו ישלחו בחזרה את הדרכון החדש בדואר שליחים.
מסמכים דרושים
הבקשה לחידוש דרכון צריכה לכלול את המסמכים הבאים: טופס בקשה לחידוש דרכון אמריקאי (DS-82). יש לחתום על הטופס ולציין את תאריך מילוי הטופס. באפשרותךil.usembassy.gov
מהבנק. בפועלים צריך לקבוע תור.סליחה על ההקפצה
מאיפה אני משיגה שק בנקאי?
עשית את זה דרך הדואר בסוף? יכולה לעזור ליפג תוקפו של הדרכון האמריקאי שלי ואני זקוקה לו.
איך אפשר לחדש מבלי ללכת לקונסוליה?
ידוע לי שיש דרך בדואר או דרך האתר.
מישהו יודע ויוכל לעזור לי עם זה?
בינתיים לא טסתי לחתונה שבשבילה רציתי לטוס בגלל הקורונה. אז לא חידשתי.עשית את זה דרך הדואר בסוף? יכולה לעזור לי
צריך חשבון בבנק הדואר או שכל אחד יכול לעשות?בינתיים לא טסתי לחתונה שבשבילה רציתי לטוס בגלל הקורונה. אז לא חידשתי.
מתכוונת לעשות את זה דרך הדואר
גיסתי עשתה בקלות ממש
לא קשור לבנק הדואר בכללצריך חשבון בבנק הדואר או שכל אחד יכול לעשות?
אה. איכשהו הבנתי שאפשר להביא צ'ק בנקאי מבנק הדואר. תודה.לא קשור לבנק הדואר בכלל
שולחים את הטפסים לחידוש הדרכון האמריקאי לקונסוליה בדואר. ומקבלים את הדרכון חזרה בדואר
בשביל לחדש דרכון אמריקאי דרך הדואר צריך לצרף לטפסים ששולחים בדואר לקונסוליה המחאה בנקאית על סך 110$.אה. איכשהו הבנתי שאפשר להביא צ'ק בנקאי מבנק הדואר. תודה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים