מידע שימושי חידוש דרכון אמריקאי

• הוסף לסימניות
פג תוקפו של הדרכון האמריקאי שלי ואני זקוקה לו.

איך אפשר לחדש מבלי ללכת לקונסוליה?
ידוע לי שיש דרך בדואר או דרך האתר.

מישהו יודע ויוכל לעזור לי עם זה?

• הוסף לסימניות
שולחים להם בדואר טופס בקשה לדרכון, את הדרכון הישן, שיק בנקאי ע"ס 110 דולר, ומעטפה עם שם וטלפון שבו ישלחו בחזרה את הדרכון החדש בדואר שליחים.

• הוסף לסימניות
שולחים להם בדואר טופס בקשה לדרכון, את הדרכון הישן, שיק בנקאי ע"ס 110 דולר, ומעטפה עם שם וטלפון שבו ישלחו בחזרה את הדרכון החדש בדואר שליחים.
סליחה על ההקפצה
מאיפה אני משיגה שק בנקאי?

• הוסף לסימניות
אני צריכה שיהיה לי חשבון באותו בנק? או אני יכולה להכנס לכל בנק שאני רוצה
חשבתי שעושים בדואר והם אמרו לי שצריך ללכת לבנק

• הוסף לסימניות
פג תוקפו של הדרכון האמריקאי שלי ואני זקוקה לו.

איך אפשר לחדש מבלי ללכת לקונסוליה?
ידוע לי שיש דרך בדואר או דרך האתר.

מישהו יודע ויוכל לעזור לי עם זה?
עשית את זה דרך הדואר בסוף? יכולה לעזור לי

• הוסף לסימניות
עשית את זה דרך הדואר בסוף? יכולה לעזור לי
בינתיים לא טסתי לחתונה שבשבילה רציתי לטוס בגלל הקורונה. אז לא חידשתי.
מתכוונת לעשות את זה דרך הדואר
גיסתי עשתה בקלות ממש

• הוסף לסימניות
צריך חשבון בבנק הדואר או שכל אחד יכול לעשות?
לא קשור לבנק הדואר בכלל

שולחים את הטפסים לחידוש הדרכון האמריקאי לקונסוליה בדואר. ומקבלים את הדרכון חזרה בדואר

• הוסף לסימניות
אה. איכשהו הבנתי שאפשר להביא צ'ק בנקאי מבנק הדואר. תודה.
בשביל לחדש דרכון אמריקאי דרך הדואר צריך לצרף לטפסים ששולחים בדואר לקונסוליה המחאה בנקאית על סך 110$.
כל אחד צריך לדאוג להשיג כזו המחאה.
דובר כאן איפה אפשר להשיג. כתבתי שצריך לפנות לבנק שיש בו חשבון ולברר מולם איך אפשר להוציא דרכם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה