עזרה חידוש דרכון מהרגע להרגע

• הוסף לסימניות
מישהו יודע האם ניתן לחדש בתוך יום יומיים?
במשרד הפנים אין מענה טלפוני עד יום ראשון...
וגם כשיש קשה להשיגם.

• הוסף לסימניות
בשדה התעופה, אם יש נסיעה בתוך 48 שעות, ללא צורך בתור
עלות: כ- 830 ₪ למבוגר

• הוסף לסימניות
תודה!
ואם יש קצת יותר מ48 שעות
יש דרך אחרת?
חוששת לעשות את זה בשדה.

• הוסף לסימניות
תודה!
ואם יש קצת יותר מ48 שעות
יש אפשרות לעשות ברשות האולוסין, תוך יומיים שלושה לא זוכר כבר בדיוק
חוששת לעשות את זה בשדה.
למה? ברשות האוכלוסין צריך להגיע לקחת או שמגיע הבייתה.
משא"כ בשדה מוציאים את זה על המקום
(מה שכן זה תקף רק לחצי שנה, בשדה)

• הוסף לסימניות
תודה!
ואם יש קצת יותר מ48 שעות
יש דרך אחרת?
חוששת לעשות את זה בשדה.
מגיעים לשדה יום יומיים לפני הטיסה במיוחד כדי לעשות את הדרכון לא כמה שעות לפני הטיסה(יכול להיות שגם אפשרי אבל מאוד לחוץ) גם בכל מקרה את בדיקת הקורונה מומלץ לעשות בשדה אז אפשר לעשות את שניהם באותה הזדמנות, אין סיבה לחשוש לעשות את זה שם, אם את לא פושטת רגל שבורחת מהארץ או פושע נמלט ;)

• הוסף לסימניות
מגיעים לשדה יום יומיים לפני הטיסה במיוחד כדי לעשות את הדרכון לא כמה שעות לפני הטיסה(יכול להיות שגם אפשרי אבל מאוד לחוץ) גם בכל מקרה את בדיקת הקורונה מומלץ לעשות בשדה אז אפשר לעשות את שניהם באותה הזדמנות, אין סיבה לחשוש לעשות את זה שם, אם את לא פושטת רגל שבורחת מהארץ או פושע נמלט ;)
תודה רבה על המידע.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לעשות ברשות האולוסין, תוך יומיים שלושה לא זוכר כבר בדיוק

למה? ברשות האוכלוסין צריך להגיע לקחת או שמגיע הבייתה.
משא"כ בשדה מוציאים את זה על המקום
(מה שכן זה תקף רק לחצי שנה, בשדה)
[/QUOT
לא רוצה לחכות לשנייה שלפני הטיסה
אם אפשר יום יומיים קודם זה טוב

• הוסף לסימניות
למי פונים בשדה?
יש מס' טלפון?
אודה לפרטים.

• הוסף לסימניות
א. אם אני לא טועה בשדה הדרכון הינו זמני וצריך להחליפו אח"כ.
ב. בלשכת האוכלוסין בבני ברק אם מבקשים מראש שלא יישלח בדואר אפשר לקבל תוך כמה ימים בסניף

• הוסף לסימניות
אני צריכה בשביל ויזה, לא יעזור לי בשדה.
כבר הייתי ברשות האוכלוסין ואמרו לי שיישלח לדואר רשום עד שבועיים שלוש.
חייבת דחוףף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה