דרוש מידע חידוש דרכון

• הוסף לסימניות
המרתון לדרכון: החל מהיום ולמשך חודש ניתן להנפיק דרכונים ללא תור בלשכות הגדולות בישראל - ירושלים, תל אביב, באר שבע וחיפה.

1684040932661.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מבצע הדרכונים הגדול - 44 דקות מאז שנפתח המבצע המיוחד לחידוש דרכונים: כ-500 אנשים נכנסו ל-4 הלשכות הגדולות בכל הארץ, בהם 144 רק בתל אביב. יואל ליפוביצקי ראש מנהל האוכלוסין: ״עד כה אנחנו מרוצים, הישראלים מגלים סבלנות, כל יום נלמד יותר איך לשפר את המענה״.

• הוסף לסימניות
ב"ה ששר הפנים חרדי, אחרת הכאוס היה נמשך---
עם עשרות אלפי דרכונים זמניים ודרכונים בהולים בטרמינל

• הוסף לסימניות
שמצאו פתרון ופתחו 4 לשכות להנפקת דרכונים
ולא ימשיך הכאוס של אנשים שמגיעים על לב דופק לשדה תעופה
להנפיק שם דרכון.
עכשיו נקווה שיגמר גם הכאוס בסיפור המעונות

• הוסף לסימניות
מי נראה לך שבר את הראש למצוא יוזמה?
ולא הסכים שהכאוס ימשך?

• הוסף לסימניות
יהיה צורך בהרבה סבלנות..
עברתי הבוקר בשעה מוקדמת סמוך לאחת הלשכות
מאות עמדו בחוץ בתור
יש לך מידע האם אפשר לשלוח מישהו שיוציא כמה תורים, ויקרא לי כשיגיע התור שלי?

• הוסף לסימניות
גם עכשיו אני מנסה ואין תורים
האם מישהו הצליח לקבוע תור לבני ברק ?

• הוסף לסימניות
בבני ברק בסניף הרגיל אין תורים, אבל פתחו עכשיו סניף מיוחד לדרכונים ברח' מבצע קדש (באהר) יש תורים כל יום, אפשר להכנס דרך האתר הזה לקביעת תור כמעט מיידי.

• הוסף לסימניות
או בלינק המופיע באתר הזה, להכנס תחת הנפקת דרכון ללא שינוי פרטים, + המרכז להנפקת דרכונים (אלבר) בני ברק

• הוסף לסימניות
מישהו יודע עם שווה עכשיו ללכת לעשות דרכון בירושלים

• הוסף לסימניות
אני מנסה לחדש את הדרכון באינטרנט (בעיקר בגלל המחיר) אבל לא מצליח - זה צילומי מסך מה'תסביך' מי יכול לעזור לי
1704667411326.png
1704667456771.png

1704667491903.png

קבצים מצורפים

• 1704667437888.png
    1704667437888.png
    KB 34.5 · צפיות: 25

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה