דרוש מידע חידוש זכאות דירה בהנחה

• הוסף לסימניות
מי יודע?
זכיתי בדירה בתכנית דירה בהנחה, ובימים הקרובים תוקף הזכאות שלי עומד לפוג (חידוש כרוך בעלות של 50 ש"ח). העניין הוא שחתימת החוזה מתעכבת כבר המון זמן, ואין לי מושג מתי זה יקרה.

השאלה שלי היא כזו:

האם אני חייב לחדש את הזכאות מיד, למרות שאני לא יודע מתי החוזה ייחתם ואולי אשלם 50 ש"ח "סתם" אם זה יקרה רק בעוד שנה?

או שמא אפשר לחכות ממש לרגע האחרון, נגיד שבוע לפני מועד חתימת החוזה (כשאדע מהו), ולחדש את הזכאות רק אז?

• הוסף לסימניות
אתה חייב לחדש את הזכאות,
אל תעשה עסק מחמישים שח,
אם לא תחדש זכאות, אתה עלול להפסיד את הדירה,
הזכאות צריכה להיות בתוקף עד חתימת החוזה, ואולי גם אחרי זה.

• הוסף לסימניות
אתה חייב גיוס?
א"כ תחדש מהר לפני שיהיה סנקציות

• הוסף לסימניות
למה אתה חושב שלא יוכלו לחדש? (מי שכבר זכה)
אתה יודע מה עולה במוחה הקודח של היועצת שלנו?????????
לא מופרך בכלל להוריד זכאות במחיר למשתכן ולאכוף אותה דרך החברות להוצאת אישורי זכאות
מקווה מאוד שאני מגזים

• הוסף לסימניות
נראה לי שאפשר רק שאז המחיר 200 ש"ח
אבל אני לא בטוח שזה גם לגבי מי שזכה שאז אולי זה ממש מבטל את הזכייה ?!
לפי התקנות החדשות אפשר לעשות זכאות חדשה למי שכבר זכה ב 50 שח
אבל זכאות חדשה לוקחת כמה ימים, אז לא כדאי לחכות לרגע האחרון. (לא המלצתי)

• הוסף לסימניות
אתה יודע מה עולה במוחה הקודח של היועצת שלנו?????????
לא מופרך בכלל להוריד זכאות במחיר למשתכן ולאכוף אותה דרך החברות להוצאת אישורי זכאות
מקווה מאוד שאני מגזים
המח הקודח שלה באמת שובר כל שיא אפשרי.
אבל דברים מהסוג הזה חייבים לעבור בג"צ, ובג"צ לא יכול לקחת לאנשים זכיה חוקית.

• הוסף לסימניות
לא דיברתי על הפקעת זכאות
אלא
על אי יכולת לחדש את הזכאות כחייב גיוס:cry:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה