חידוש חוזה שכירות, איפה נפגשים?

• הוסף לסימניות
יש בזה חוקיות? או מקובלות?
בדירה השכורה?
באמצע הדרך?
תודה!

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שיש בזה חוקיות...
איפה שזורם לכם..
אם בזה יש בעיות אז שווה לבדוק אם אתם רוצים להמשיך להשכיר להם... ;)

• הוסף לסימניות
יש בזה חוקיות? או מקובלות?
בדירה השכורה?
באמצע הדרך?
תודה!
במקום נייטרלי, עם בדיקה מקדימה של שב"כ שאין שם האזנות סתר
וכמובן במקום שאין איזה משהו שיטה את דעת אחד מהצדדים לכיוון מסויימות, שלא יחשב הטעיה מכוונת או משהו כזה, וכמובן כמבון שלא יהיה מסעדה עם בעלים פוליטי שלא יכשלו בסיקור אוהד וכדו'........
סתם, אני צוחק כמובן, אין בזה שום כללים

• הוסף לסימניות
האמת שאנו שואלים דווקא מהצד השני של השוכרים.
זו פעם ראשונה שבעלת הבית מבקשת שנסע לכיוונה חצי דרך.
עד היום תמיד נפגשנו בבית. _(גרנו במקום אחר)

• הוסף לסימניות
האמת שאנו שואלים דווקא מהצד השני של השוכרים.
זו פעם ראשונה שבעלת הבית מבקשת שנסע לכיוונה חצי דרך.
עד היום תמיד נפגשנו בבית.
אני לא יודע מה ההלכה או החוק להבדיל
אבל המלצה טובה לעשות את זה
כי לא מפסידים מזה
אלא אם כן מדובר על נסיעה לאוסטרליה או משהו, אבל הארץ הגדולה שלנו לא לוקחת בנסיעותיה יותר מחצי יום
אז יאללה תנו לה את זה
גילוי נאות, אני לא קשור למשכירה שלכם;)

• הוסף לסימניות
דווקא בתור משכירים אנחנו אוהבים ללכת לדירה ולחתום בה את החוזה
כך אנו מציצים על מצב הדירה ורואים אם השוכרים אכן מתחזקים אותה כראוי.....

אבל אין בזה כללים ואם זה מרחק רציני כגון מהמרכז לצפון/דרום שזה משו כמו שעתיים נסיעה אז באמת הגיוני לבקש לעשות חצי דרך......

• הוסף לסימניות
דווקא בתור משכירים אנחנו אוהבים ללכת לדירה ולחתום בה את החוזה
כך אנו מציצים על מצב הדירה ורואים אם השוכרים אכן מתחזקים אותה כראוי.....
גם אנחנו...
אבל אני מבינה שאת מהצד של השוכרים, אז לדעתי שווה להתפשר כדי לשמור על יחסים טובים עם המשכירים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה