כללי חידוש לוגו

• הוסף לסימניות
הימני בנגלה השניה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;429239:
לא יודעת מה לאמר לך, המשיכות מכחול נראות לי כמו רמקול.
.

סופסופ אני רואה משהו שחושב כמוני...
הP בלוגו החדש מאד יפה אבל לא אהבתי את הקרניים.
לדעתי מספיק רק האות עם הטקסט- וכל המוסיף גורע

• הוסף לסימניות
בהחלט יש שידרוג!!

גם לדעתי המשיכות מכחול לא ברורות, למרות שלעצמן הן נחמדות,
אבל לא כל כך מתאימות פה.
אולי אם היית משתמשת באחת גדולה ואחת קטנה זה היה יוצר משהו מעניין, כרגע זה לא משהו,
וה-P המיוחדת דווקא ממש טובה!

לגבי טיפוגרפיה -
אם הכל אחד מעל השני מאוד חשוב שיהיה מיושר מכל הצדדים, וש"הוצאה לאור" יהיה קטן יותר.
הפונט באנגלית דווקא בסדר הראשון, בכל אופן יותר טוב מהאחרים

• הוסף לסימניות
בעקבות כמה התייחסויות לקווים הצבעוניים -
האמת שלא ממש התכוונתי שהקווים ייראו משיכות מכחול דווקא, היה לי בראש שזה נראה קצת כמו דפים מתעופפים או מין עלעול של ספר פתוח, וקצת נותן הרגשה של מעוף ושל יצירתיות, פתיחות וכו', ואפילו פריצה של אור - כמו הוצאה לאור... (ושל הפצה, הם גם מפיצים ספרים).
לא נראה לכם?
חוץ מזה שזה הוסיף לי צבע ותנועה. במראה הכללי נוצר לי כמו כובע נוצות כזה (אינדיאני) על הראש של הP, שעושה אותו יותר עליז ומעניין וסיפורי...
אולי קצת הגזמתי עם הדמיונות שלי, אבל ממש אהבתי אותם... לא מתחברים לזה בכלל?... ובלעדיהם לא ייצא כאן משהו יותר מדי רציני ויבש?

קבצים מצורפים

• בינתיים.jpg
    KB 13.3 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
זה נראה לי קצת כמו זנב של תוכי :) זה מוסיף צבע ותנועה, אבל לא נראה ממש קשור לפלטת צבעים או הוצאה לאור...

• הוסף לסימניות
העיצוב נחמד לכשעצמו, אבל גם לדעתי הוא נראה גוף של עוף ללא הראש...
ג"א התחברתי לימני מהפעם השניה, אם כי צריך ליטוש.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
ולי דוקא זה נתן אסוציאציה של מקור של ציפור........
(הפ' משולבת בצור ה מאוד יפה)

• הוסף לסימניות
בס"ד
לדעתי מאוד יפה, משדר יוקרה
אהבתי את השילוב של הפ וה-p
לי הצבעים נראים יוצאים החוצה (לאור) והגוונים משדרים פלטה
מזכיר לי קצת לוגו של מלון פלאס (?)

• הוסף לסימניות
אולי תעשי את הזנבות מלמעלה, שיראה כמו כתר יפה ומעניין

• הוסף לסימניות
השילוב של ה פ' וה P מזכיר לי מאד את הלוגו של פיקצ'ר פרפקט.

• הוסף לסימניות
הפ' משתלבת מאד יפה עם הP אם אפשר לשלב את הצבעוניות בדרך אחרת ולא שיראה כרמקול כמו שחשבו עוד כמה עדיף .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה