דרוש מידע חידוש - ליטוש מרצפות טרצו

• הוסף לסימניות
אולי יש למישהו ניסיון עם זה?

אנחנו עומדים לעבור לדירה עם רצפת טרצו ישנה ומעוניינים לחדש אותה- (יש תוכנית לשיפוץ והרחבה בעוד כשנה אז בינתיים נשארים עם הרצפה הישנה)

ראיתי שיש ליטוש לרצפות - מה מחיר? מה מומלץ? זה דבר שאפשר לעשות לבד? לשכור את המכונה?

יש עוד רעיונות?

אשמח לכל מידע בעניין

תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
עשיתי לפני שנים לבד
קונים סקוצים עם פירורי יהלום סט עולה משהו כמו 500 ש"ח
מכונת פוליש רגילה אפשר לשכור בכל מיני מקומות סביב ה200 שח ליום
יוצא כמו חדש!
אין לי מושג על מקום מעודכן שמוכר את הסקוצים האלו

• הוסף לסימניות
אולי יש למישהו ניסיון עם זה?

אנחנו עומדים לעבור לדירה עם רצפת טרצו ישנה ומעוניינים לחדש אותה- (יש תוכנית לשיפוץ והרחבה בעוד כשנה אז בינתיים נשארים עם הרצפה הישנה)

ראיתי שיש ליטוש לרצפות - מה מחיר? מה מומלץ? זה דבר שאפשר לעשות לבד? לשכור את המכונה?

יש עוד רעיונות?

אשמח לכל מידע בעניין

תודה רבה!!
מקפיצה.
עשיתם?
אנחנו בהתלבטות דומה עכשיו.

• הוסף לסימניות
חשבנו אולי לעשות חידוש במקום החלפה.
זה כולל מילוי החריצים בדבק שיש.
יש למישהו ניסיון עם זה?
האם זה באמת יפה?
כמה זמן מחזיק?

• הוסף לסימניות
עשיתי לפני שנים לבד
קונים סקוצים עם פירורי יהלום סט עולה משהו כמו 500 ש"ח
מכונת פוליש רגילה אפשר לשכור בכל מיני מקומות סביב ה200 שח ליום
יוצא כמו חדש!
אין לי מושג על מקום מעודכן שמוכר את הסקוצים האלו
שלום לך! אני ממשששש אשמח אם תוכלי לחזור אלי/ במיל ולומר לי בערך כמה שילמתם? כמה זמן הליטוש מחזיק? יעזור לי מאד מאד! אני מחפשת משהו עם נסיון בנושא. תודה רבה! שולי -052-76-51561 <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה