חידוש/שיפוץ סוללה

• הוסף לסימניות
יש כאן מישהו שיש לו נסיון בחידוש או שיפוץ סוללה למחשב נייד?

• הוסף לסימניות
בקיצור - אאכ שזה סוללה שבלתי אפשרי להשיג אותה בפירוש לא שווה את המאמץ

קצת באריכות , פעם רוב הסוללות היו פשוטות יחסית. אוסף של סוללות נטענות (בדכ מדגם 18650) בטור , עם בקר טעינה בסיסי.

מה שהיה צריך לעשות , זה לפתוח בכוח את המארז של הסוללה , להחליף את הסוללות כולם או אלה שלא תקינות (בודקים עם וולטמטר) ולפעמים לאפס את הבקר

למה זה לא שווה את המאמץ ?

1. קשה להשיג סוללות 18650 טובות באמת , רוב הזבל הסיני שנכר במאתרים החביבים על אנש לא שווה את עלות הדואר.
הטובות יקרות.
2. מאז שהניידים נהיו דקים מאוד , סוללות רבות כבר אינן צילינדריות , אלא שטוחות ומבוססות פולימר.
3. הבקרים של 3-4 שנים האחרונות מאוד מדוייקים אם תערבב סוללות שונות או בכלל כאלה בעלות מאפיינים שונים ממה שהוא תוכנן להם , הוא לא יצליח לטעות בכלל או יהרוס את הסוללה.
4.שלא לדבר על השלב של פתיחת המארז שהוא לא פשוט , וההלחמה ....

אם יש לכם המון זמן מיותר ביד , והזמן שלכם לא שווה כסף לכו על זה. אחרת פשוט קנו סוללה מקורית חדשה , אם כבר אין בשוק , סימן שהגיע הזמן להחליף מחשב.

• הוסף לסימניות
בדיוק עכשיו אני רוצה להזמין סוללה דל 15 XPS
מאלי אקספרס 53 דולר
או מקורית ב 500 שקלים
מה אתם ממליצים?
@פרסומון @דודכהן

אני לא הייתי קונה מאלי אקספרס
וגם לא מחנויות בארץ אינטרנטיות כמו סו.. שנכוותי מהם ששולחים לך סוללה כאילו מקורית והיא באמת לא כזאת אלא היא רק עם לוגו של דל שנראית סבבה .. בתכלס זה לא עושה את העבודה
האמת שאני בכל אופן לא יודע כיום לתת לך מחירים טובים על בטריות ולהגיד לך שהם מקוריות 100 אחוז יש שם הרבה שטח אפור מה שנקרא
אני חושב שאייבורי יש להם מקורי 100 אחוז .. המחירים לא זולים אבל זה הבטריות שבאמת יעשו את העבודה.

אולי ל @פרסומון ול @bris יש משהו אחר לומר בנושא ,

ואלי לתת לך מחירים יותר זולים בדגש על בטריות מקוריות 100 אחוז

בהצלחה רבה.

• הוסף לסימניות
אני לא הייתי קונה מאלי אקספרס
וגם לא מחנויות בארץ אינטרנטיות כמו סו.. שנכוותי מהם ששולחים לך סוללה כאילו מקורית והיא באמת לא כזאת אלא היא רק עם לוגו של דל שנראית סבבה .. בתכלס זה לא עושה את העבודה
האמת שאני בכל אופן לא יודע כיום לתת לך מחירים טובים על בטריות ולהגיד לך שהם מקוריות 100 אחוז יש שם הרבה שטח אפור מה שנקרא
אני חושב שאייבורי יש להם מקורי 100 אחוז .. המחירים לא זולים אבל זה הבטריות שבאמת יעשו את העבודה.

אולי ל @פרסומון ול @bris יש משהו אחר לומר בנושא ,

ואלי לתת לך מחירים יותר זולים בדגש על בטריות מקוריות 100 אחוז

בהצלחה רבה.
מקורי התכוונתי לקניה ישירות מהמעבדה של דל בארץ.
הם שלחו לי הצעת מחיר 500 כולל מע"מ.

האם סוללה מעלי אקספרס עלולה לגרום נזק למחשב או שפשוט לא תעשה את העבודה?

דרך אגב, למי הכוונה סו.. (תענה לי בפרטי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה