דרוש מידע חיוב חודשי קבוע-כאל

• הוסף לסימניות
יש לי כרטיס אשראי שהגדרתי בו חיוב חודשי קבוע וכעת אני רוצה להגדיל את הסכום של החיוב החודשי
נכנסתי לאתר והגדלתי ורשום שם ככה
1745561799250.png

השאלה שלי האם הכוונה שכבר בחיוב הקרוב ירד הסכום הנ"ל או שאז זה יכנס לתוקף ומהחודש הבא ירד הסכום הנ"ל
אשמח אם מישהו יודע לומר לי אולי מניסיון או משהו
תודה

• הוסף לסימניות
יש לי כרטיס אשראי שהגדרתי בו חיוב חודשי קבוע וכעת אני רוצה להגדיל את הסכום של החיוב החודשי
נכנסתי לאתר והגדלתי ורשום שם ככה
צפה בקובץ המצורף 1949071

השאלה שלי האם הכוונה שכבר בחיוב הקרוב ירד הסכום הנ"ל או שאז זה יכנס לתוקף ומהחודש הבא ירד הסכום הנ"ל
אשמח אם מישהו יודע לומר לי אולי מניסיון או משהו
תודה
מידיעה וניסיון - ניתן לשנות/להגדיר את סכום החיוב עד 2 ימים לפני מועד החיוב .
ולכן אם הגדרת היום זה ייקלט.

• הוסף לסימניות
סליחה על השאלה, אבל מה ההיגיון בהגדרת סכום חיוב קבוע, שזה למעשה הגדרת יצירת הלוואה חודשית קבועה בריבית גבוהה במיוחד מחברת האשראי??
(אא"כ אתם לא חורגים מהסכום הקבוע, ואז גם אין צורך בהגדרת סכום קבוע)

• הוסף לסימניות
סליחה על השאלה, אבל מה ההיגיון בהגדרת סכום חיוב קבוע, שזה למעשה הגדרת יצירת הלוואה חודשית קבועה בריבית גבוהה במיוחד מחברת האשראי??
הוא כנראה לא צריך את זה בשביל החיוב הקבוע,
יחד עם ההצטרפות לחיוב קבוע ישנה נקודה נוספת - שכל המשיכות מזומנים שבכרטיס נרשמות כעסקה שיורדת ביום החיוב, ולא משתקף כעת בחשבון (אין לי מושג למה זה מגיע ביחד עם זה, אבל זה ככה.).
מה שיוצר מקור להלוואת כספים ללא ריבית למשך חודש.

לא מומלץ בכלל להצטרף לזה ללא צורך מיוחד מאד.
טובי מומחי כלכלת המשפחה יעידו כמה נפלו בזה.

• הוסף לסימניות
יחד עם ההצטרפות לחיוב קבוע ישנה נקודה נוספת - שכל המשיכות מזומנים שבכרטיס נרשמות כעסקה שיורדת ביום החיוב, ולא משתקף כעת בחשבון (אין לי מושג למה זה מגיע ביחד עם זה, אבל זה ככה.).
מה שיוצר מקור להלוואת כספים ללא ריבית למשך חודש.
אכן
לא מומלץ בכלל להצטרף לזה ללא צורך מיוחד מאד.
טובי מומחי כלכלת המשפחה יעידו כמה נפלו בזה.
נכון לגמרי
רק לעידכון, אפשר לעשות שחח"ק יהיה 100% מהסכום של המסגרת ואז רק צריך לעקוב שהמסגרת לא הוגדלה לבד אם אתם אנשים שמשתמשים עד קרוב למסגרת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה