- הוסף לסימניות
שרה,
אל תיפגעי. לא התייחסו דווקא לתגובה שלך, אלא לנושא בכללותו.
התמונה עצמה יפה, אבל התלבטתי אם לצלצל לה כי לא ממש הסכמתי עם הנאמר למעלה.
ברור לי שאם תפרידי את מה שכתבת ותכתבי את ההערה בתגובה נפרדת, תקבלי יותר צלצולים לתמונה.
ועכשיו אסביר לך למה התלבטתי אם לצלצל לתגובה:
אני מרגישה שאם אני כותבת על ערבי שהוא כלב, זה לא יעשה לו כלום, ולי זה כן. סה"כ הוא אדם ואמור לקחת אחריות על מעשיו. הוא יציר כפיו של הקב"ה שברא אותו כבן אנוש ולא ככלב או כזאב.
אני גם לא רוצה להיות כמותו. לא רוצה לשסע אותו. אני נוהגת אחרת ממנו כי נוהגת באנושיות
בשונה ממנו- שהמעשים שלו מזמינים תגובות כפי שכתבת.
רק שאני לא נותנת לו לנצח אותי, ולא יורדת לרמה שלו.
מה שכן, הייתי ממליצה שתינתן הוראה לנטרל כל מפגע כזה (לאחר שכבר תפסו אותו ובמידת האפשר) בצורה שתרתיע. לקטוע לו את הידיים ולפרסם בתקשורת. אני חושבת שלמרות שאין למפגעים הללו כל פחד, אם הם יראו שגורלם יהיה להיוותר בחיים קטועי גפיים, יהיו כאלו שיחשבו פעמיים.
לא יודעת אם זו דעת תורה, אבל זו יכולה להיות הרתעה לחלק מהם.
אל תיפגעי. לא התייחסו דווקא לתגובה שלך, אלא לנושא בכללותו.
התמונה עצמה יפה, אבל התלבטתי אם לצלצל לה כי לא ממש הסכמתי עם הנאמר למעלה.
ברור לי שאם תפרידי את מה שכתבת ותכתבי את ההערה בתגובה נפרדת, תקבלי יותר צלצולים לתמונה.
ועכשיו אסביר לך למה התלבטתי אם לצלצל לתגובה:
אני מרגישה שאם אני כותבת על ערבי שהוא כלב, זה לא יעשה לו כלום, ולי זה כן. סה"כ הוא אדם ואמור לקחת אחריות על מעשיו. הוא יציר כפיו של הקב"ה שברא אותו כבן אנוש ולא ככלב או כזאב.
אני גם לא רוצה להיות כמותו. לא רוצה לשסע אותו. אני נוהגת אחרת ממנו כי נוהגת באנושיות
רק שאני לא נותנת לו לנצח אותי, ולא יורדת לרמה שלו.
מה שכן, הייתי ממליצה שתינתן הוראה לנטרל כל מפגע כזה (לאחר שכבר תפסו אותו ובמידת האפשר) בצורה שתרתיע. לקטוע לו את הידיים ולפרסם בתקשורת. אני חושבת שלמרות שאין למפגעים הללו כל פחד, אם הם יראו שגורלם יהיה להיוותר בחיים קטועי גפיים, יהיו כאלו שיחשבו פעמיים.
לא יודעת אם זו דעת תורה, אבל זו יכולה להיות הרתעה לחלק מהם.
הנושאים החמים