עזרה חייבים לרצף מחדש?

• פותח הנושא ש"ש
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בכניסה לביתי התקינו דלת חדשה
מפה לשם
היא שרטה את המרצפות שבכניסה לבית
בצורה מכוערת מאד.
שריטות שחורות ומרגיזות.

לפי מה שאני מבינה -
אין מה לעשות בנוגע לשריטות,
זה מקרה אבוד

אבל אני תוהה
אולי למישהו פה יש רעיון
מה לעשות כדי להסתיר את השריטות.

שטיח לא בא בחשבון מסיבות רבות ומגוונות.

ריצוף של כל הבית? נו נו... אשמח למשהו יותר יצירתי.

המליצו לי על משהו כזה:
http://www.vanill.co.il/קולקציה/שטיח-רצפה-מודבק-דגם-107-2-3-2/
מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
דבר ראשון אפשר וצריך להרים את הדלת קצת שלא ישפשף יותר,
לגבי השריטות יכול להיות מאוד שעם חומר טוב וקצת עבודה זה יירד.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היום ניסיתי בהצלחה כמעט מלאה להסיר כתמים קשים של חלודה מגרניט פורצלן.
התזתי על הכתם אקונומיקה בתרסיס, ושפשפתי בספוג הפלא.

אולי אפשר לנסות לטשטש באופן זה גם את השריטות שבריצוף שלך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

אני מחפשת את הסדרה של חיציקלופדיה לקנייה אבל לא מוצאת בשום מקום....
מישהו נתקל אולי במקרה את הספרים למכירה במודיעין עילית/ ירושלים??

ראיתי שמוכרים באתרים האלו:

אבל אני לא מכירה את האתרים האלו כך שאני לא יודעת אם הם אמינים, ייתכן גם שהמלאי באתר אינו מעודכן.
אם יש המלצות כמובן אשמח
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה