חייבת לשתף אותכם סוף סוף יש מה להראות!

• הוסף לסימניות
סוף סוף יש הדמיה ואני יכולה להראות לכם עכשיו את התוצאה
למרות שאנחנו כבר בשלב הריצוף של הבית
וילה מטריפה וחלומית שתכננתי ועיצבתי ומעצבת במושב
הוילה בשיא הבניה עכשיו והעיצוב
לקוחות מאתגרים- אבל הולך לצאת מושלם
מחכה כבר שיהיה לי תמונות של הפנים
הדמיות הוילה: (הדמיות של ח.ט.)

וילה שבת5 (1).jpgוילה שבת4.jpg

הוילה בתהליך בניה:
בבניה.JPG

• הוסף לסימניות
הו איך זה מרגש!
מענין לראות את ההדמיה לצד תהליך הבניה.
ההדמיה, אגב, יפה מאוד!
מחכה כבר לתמונה של הבית מוכן...

• הוסף לסימניות
אם ראיתם את הוילה
אז אולי תעזרו בבחירת ריצוף
התלבטות ממש קשה
העיצוב פנים של הוילה הוא מודרני לחלוטין - לא צריך להתחשב בקלאסיות שבחוץ
פחות או יותר עיצוב הבית יהיה כמו בתמונות ריצוף 1.jpgריצוף 2.jpg
מצרפת תמונות של שתי ריצופים - מה אתם בוחרות?

• הוסף לסימניות
הראשון.
והעיצוב מהמם!

אבל, פליייז, תעשי שיש לבן, חיפוי לבן.... קצת מדכא החושך הזה... עץ מספיק לשים רק בנגיעות פה ושם... רק דעתי.

• הוסף לסימניות
וואו!
איזו עבודה בליגה!!
תכנון פנים וחוץ מלא שלך?
סתם להתעניינות- את גם עשית את הרישוי?

ממש עבודה ברמה, מחכה מאד לראות את המשך ההתקדמות

הריצוף המט, הבטוני יותר עדכני, הוא רק נותן מראה קר יותר

• הוסף לסימניות
את הרישוי לא אני עשיתי
ההדמיה עם הריצוף זה עוד לא המטבח של הדירה הזאת - אבל בעז"ה הצורה ממש דומה
נראה מה נחליט סופית על הריצוף
תודה

• הוסף לסימניות
וואו מדהים איזה כיף
השני זה מט?? לדעתי יותר מתאים לסגנון

• הוסף לסימניות
השני-מט
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מושלם... פשוט מוכשרת
גם אני חושבת שהמט יותר מתאים.

• הוסף לסימניות
זה נראה מרשים מאד מאד.
אבל אם את עושה גם את החוץ וגם את הפנים, אז למה זה לא מותאם סגנונית? זה קצת צורם לעין....
ברעיון את צודקת ותפסת את הדילמה הכי גדולה פה בבית
הלקוחה לאחר שנבנה השלד החליטה שהיא לא רוצה את הפנים סגנון קלאסי - מצד שני צורת הבית כבר נקבעה- וגם היא מאוד אוהבת את זה בחוץ. ולכן שימי לב לצבעים של הבית ולסגנון הנקי נקי - אם תסתכלי בבתים בקסריה או בכפר שמריהו תראי את השילוב הזה מצוי מאוד- בית לבן כולו קרניז ואלומיניום שחור - והפנים מעוצב מודרני לא בהכרח שזה צורם ונוגד- כי הבית כן משדר מודרניות מסוימת - או לפחות מנימליסטיוץת - זה לא הפרובנס הכבד- וכאן החלטנו להתעלם מסגנונות עיצוב - זה לא פרויקט שאני מחויבת לעשות נכון - אלא מה שירגיש בסוף הכי נוח.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
ברעיון את צודקת ותפסת את הדילמה הכי גדולה פה בבית
הלקוחה לאחר שנבנה השלד החליטה שהיא לא רוצה את הפנים סגנון קלאסי - מצד שני צורת הבית כבר נקבעה- וגם היא מאוד אוהבת את זה בחוץ. ולכן שימי לב לצבעים של הבית ולסגנון הנקי נקי - אם תסתכלי בבתים בקסריה או בכפר שמריהו תראי את השילוב הזה מצוי מאוד- בית לבן כולו קרניז ואלומיניום שחור - והפנים מעוצב מודרני לא בהכרח שזה צורם ונוגד- כי הבית כן משדר מודרניות מסוימת - או לפחות מנימליסטיוץת - זה לא הפרובנס הכבד- וכאן החלטנו להתעלם מסגנונות עיצוב - זה לא פרויקט שאני מחויבת לעשות נכון - אלא מה שירגיש בסוף הכי נוח.
תודה רבה
ברור שתמיד נכון לעשות את מה שמרגיש נוח, רק בגלל שזה פרויקט שרואים שהושקעה מחשבה רבה מאד בעיצוב נכון, הרשיתי לעצמי להאיר את הנקודה הזאת.
גם בבתים שמעוצבים קלאסי, בד"כ מדובר על קרניזים חלקים לגמרי, ועל סגנון מעט שונה.
אבל שוב, החירות לעצב נתונה לך כרצונך......

• הוסף לסימניות
ראיתי את שני הריצופים...הראשון מבריק קצת עשיר....אני עיצבתי עם הראשון מלון בירושלים -סגנון חם...רומנטי עם נגיעות של זהב....
הריצוף השני שלך יותר מט בטון טיבעי...לא כולם אוהבים...לכי על זה מאד בעדינות...
בהצלחה רבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה