דרוש מידע חיידר בירושלים שמקבל ילד מכיתה מקדמת

• הוסף לסימניות
מחפשת המלצות לחיידר בירושלים שיהיה מוכן לקבל ילד מכיתה מקדמת ולשלב אותו בכיתה הרגילה.
תודה

• הוסף לסימניות
מחפשת המלצות לחיידר בירושלים שיהיה מוכן לקבל ילד מכיתה מקדמת ולשלב אותו בכיתה הרגילה.
את רוצה שהילד יהיה משולב? ז"א-את מחפשת חיידר שיש בו גם כיתה מקדמת?
או שיעבור בין 2 חיידרים?
או שהילד יהיה מעכשיו רק בכיתה רגילה?

• הוסף לסימניות
אם יש חיידר מומלץ עם כיתה מקדמת הכי טוב.
אם לא, חיידר רגיל שיסכים לקבל

• הוסף לסימניות
יש חיידר מענה שמחה ברוממה שיש להם כיתות מקדמות קוראים לזה משנת חיים

• הוסף לסימניות
דברות משה בהר נוף- יש להם כיתה מקדמת שהילדים שם נמצאים רוב הזמן בכיתות רגילות ויוצאים לשיעורים מסוימים לקבל עזרה.

• הוסף לסימניות
מענה שמחה משלב ממשנת חיים?

• הוסף לסימניות
משנת חיים אני מכירה
איזה סגנון דברות משה? מודרני מאד?

• הוסף לסימניות
תודה
אשמח לדעת לאיפה שלחת בסוף ואם את מרוצה
הבן שלי עולה לכיתה א שנה הבאה אני צריכה או כיתה קטנה עבורו או שילוב שבאמת משלבים הרבה--כי הוא חכם אבל עם קושי בהיגוי וקצת קושי חברתי
תודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שלום,
ילד בכיתה ב' שמתקשה
המליצו לנו על כיתה מקדמת
אני מעוניינת לעשות לו אבחון פרטי מקצועי שימצא את שורש הבעיה
אודה מאוד לעזרה ולכיוון איזה סוגי אבחונים קיימים, והאם יש מקום שמרכז את כל האבחונים הרלוונטיים ומביא תמונה כללית
(בלי הרבה כאב ראש של קופות חולים וטרטורים)
לפי מה שאני קוראת יש כמה סוגי אבחונים
  • דידקטי: בודק יכולות למידה – קריאה, כתיבה, חשבון וזיכרון.
  • פסיכודידקטי: דידקטי + הערכה רגשית וקוגניטיבית מלאה.
  • פסיכולוגי: בוחן מצב רגשי, חברתי והתנהגותי.
  • קשב וריכוז: מאבחן הפרעות קשב והשלכותיהן.
  • ריפוי בעיסוק: בודק מוטוריקה, גרפומוטוריקה ועיבוד חושי.
  • קלינאית תקשורת: בוחן שפה, היגוי ותקשורת חברתית.
  • התפתחותי: בודק עיכובים כלליים בהתפתחות.
  • נוירולוגי: בודק תפקוד מערכת העצבים וקשיים נוירולוגיים.
  • אבחון תקשורת (ASD): בודק יכולות חברתיות ותקשורתיות.
  • רגשי-דינמי: בוחן עומק רגשי, פחדים ודפוסי התנהגות.
בכל אבחון יכול להיות איזה נושא שיש קושי לילד... מה עושים בכזה מצב)

אודה לכל מידע
עדיפות באזור ביתר.ירושלים

וכן המלצות או דיס לכיתות מקדמות לבנים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה