חיים על מזומן..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1335283:
אנחנו חיים במזומן,
הדרך הכלכלית שלנו מנוהלת לפי שיטת "איתנות"
מומלץ מאוד

אשמח לשמוע על כך או אם יש קישור למידע

• הוסף לסימניות
אנחנו חיים על מזומן בלבד, צ'קים זה בשביל פקדונות להלוואה או לשעת חירום
עד הזמן האחרון לא היה לי מסגרת אשראי בבנק וכשעשינו בלית ברירה היא מנוצלת עד הסוף...
היה לי תקופה כרטיס אשראי של יש ונהניתי מהמבצעים וההטבות אבל הוא נחסם כי חזר החיוב וטוב שכך, אנחנו שורדים יופי בלעדיו וממילא הם סגרו את הסניף של ירמיהו ולא ארוץ אחריהם עד גבעת שאול...
שמעתי בשם אדם מחושב: עדיף להלוות כסף ולקנות במזומן מאשר לפזר צ'קים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עוד אחד;1335297:
בדיוק אתמול הכנתי טבלת אקסל לניהול חשבון בצורה קלה.
אם יש כאן מומחים באקסל אבקש מהם להוסיף שיפורים לתועלת כולנו, זו זכות גדולה מאד.

לא מומחה, אבל זה בינתיים

• הוסף לסימניות
..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sm05276;1334750:
זה ממש עניין של אופי, אצלנו הכל באשראי, ככה אנחנו יותר שולטים בהוצאות כי באתר של בנק הפועלים הוא מחלק את ההוצאות לפי קטגוריות וכו' ואפשר לראות איפה הוצאת כל דבר ולאן הלך כל שקל.
אני לא טיפוס שבכסף אשלם פחות ובאשראי יותר. ולכן לנו זה עזר מאד.
רואים למשל שמדי כסף הלך לתחום מסוים ויודעים לחודש הבא.
וגם הוא נותן לראות גרף של הוצאות והכנסות כל חודש ולעומת חודשים קודמים וכו'.
מי שמתאים לה מומלץ מאד!

אשמח לקבל קישור לאופציה הזאת בבנק הפועלים.
אף פעם לא נתקלתי בזה וזה היה מאד עוזר לי.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש תויות בבנק הפועלים שנקרא ניהול תקציב.
שם הוא נותן את כל האינפורמציה בגרפים אינטרקטיבים.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם על התשובות!
מאוד עזר לי לחשוב על כיוונים חדשים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה