- הוסף לסימניות
כמה עלה?אני עשיתי אצל @משחזר מידע שחזור לכונן 2 טרה ששבק לפתע פתאום - בהצלחה מרובה!
וכמה ג'יגה שוחזרו?
כמה עלה?אני עשיתי אצל @משחזר מידע שחזור לכונן 2 טרה ששבק לפתע פתאום - בהצלחה מרובה!
ממליצה לך לפנות ל @פרסומון , מקצועי, אמין ולא יקר.
איך יוצרים איתם קשר?אני עשיתי אצל @משחזר מידע שחזור לכונן 2 טרה ששבק לפתע פתאום - בהצלחה מרובה!
זה המייל של פרסומון:איך יוצרים איתם קשר?
עד כמה שאני זוכר (זה היה לפני יותר משנה) הדיסק היה מלא כמעט לגמרי, כלומר בין 1.5-2 טרה, והכל (!) שוחזר בהצלחה עם תיקיות מסודרות כמו שהיה במקור. (כנראה היתה בעיה שלא פגעה בחומר עצמו אלא רק "בסובב", אבל הבנתי ממנו שהוא מטפל בכל סוגי הבעיות), ונראה לי שעלה פחות מ2000, (לא כולל דיסק שצריך להביא לו שיעתיק עליו את החומר)כמה עלה?
וכמה ג'יגה שוחזרו?
הוא עשה למישהו פה שיחזור?אפשר לנסות אותו
מרכז הצריבות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שלמות של אירוע, קראנצ' פיסטוק, שקדי ומשתמש 1 נוסף4 //