דרוש מידע חימום חדר ילדים בלילה

• הוסף לסימניות
אז ככה..
אני מחממת את חדר הילדים בלילות עם מזגן. מדליקה על שעון שבת שידלק מדי פעם לחצי שעה. נניח 3 פעמים בלילה..
הבעיה- כשחם להם, הם מעיפים מהם את השמיכות.. ואז בשעתים הבאות - החדר אמנם חמים מעט, אבל לא בשביל לישון בלי שמיכה בכלל...

https://www.iec.co.il/pages/wintertipsandsafety.aspx
חברת החשמל ממליצה על חימום של 20 מעלות!!! (בחיים לא שמתי מזגן על חום על פחות מ26 מעלות...)
20 מעלות זה לא נהיה פשוט איוורור???

יש מישהו שמשאיר מזגן לכל הלילה? על כמה מעלות? וזה לא מייבש ומחניק?

תודה!

• הוסף לסימניות
אני השארתי בימים האחרונים כל הלילה על 26 מעלות ואוורור נמוך, משאירה פתח צר פתוח של החלון, החדר נעים אבל ממש לא חם או חנוק.

• הוסף לסימניות
אני משאירה מזגן כל הלילה, ומפזרת בחדר כביסה רטובה (בעיקר מצעים ומגבות) כדי שהאויר לא יתייבש.
אז החדר באמת נעים, אבל הכביסה יוצאת קשה ולא נעימה...

• הוסף לסימניות
אצלי חדר הילדים מאוד קר, אני מדליקה רדיאטור על חום בינוני למשך כל הלילה והחדר מאוד נעים.

מבחינת העלות -
שנה שעברה הדלקנו על שעון שבת לסירוגין, והשנה על חום יותר נמוך למשך כל הלילה - וחשבון החשמל נמוך משנה שעברה!
אני מחכה לחשבון החשמל הבא כדי להיות בטוחה, אבל החשבון הקודם (חודשי) היה נמוך יותר.

• הוסף לסימניות
אצלי חדר הילדים מאוד קר, אני מדליקה רדיאטור על חום בינוני למשך כל הלילה והחדר מאוד נעים.

מבחינת העלות -
שנה שעברה הדלקנו על שעון שבת לסירוגין, והשנה על חום יותר נמוך למשך כל הלילה - וחשבון החשמל נמוך משנה שעברה!
אני מחכה לחשבון החשמל הבא כדי להיות בטוחה, אבל החשבון הקודם (חודשי) היה נמוך יותר.
מה זה חום נמוך? פחות מ26 מעלות?

• הוסף לסימניות

מבחינת העלות -

רדיאטור הביא אותנו לחשבון חשמל הזוי, וזה עוד רדיאטור יקר שאמור להיות חסכוני.

• הוסף לסימניות
מה זה חום נמוך? פחות מ26 מעלות?

ברדיאטור אין מעלות..
אצלנו יש 3 דרגות חום + גלגל שמגביר או מוריד את רמת החום,
מדליקים על דרגה 2 ובגלגל הוויסוט על האמצע בערך.

• הוסף לסימניות
רדיאטור הביא אותנו לחשבון חשמל הזוי, וזה עוד רדיאטור יקר שאמור להיות חסכוני.

לנו יש רדיאטור פשוט של גולדליין והוא מעולה.
אני לא הייתי רוצה לישון עם מזגן, אז לא הייתי שמה לילדי...

בתחום החימום אנחנו לא מתקמצנים, הקב"ה ישלח לנו בעז"ה..
אבל כמו שכתבתי, מחכה לחשבון חשמל הבא לראות האם זה באמת משמעותי זול משנה שעברה שהדלקנו על שעון לסירוגין.

• הוסף לסימניות
אני שמה מזגן אינורטר על 24 מעלות באורור נמוך, החדר נעים מאד! חלק מהזמן המזגן לא פועל בגלל הטרמוסטט וככה החדר לא מתיבש. אם שמים על חום גבוהה מדי המזגן עובד כל הזמן והחדר הופך לסאונה. (מדובר על חדר קפוא עם שני קירות חיצוניים)

• הוסף לסימניות
אז ככה..
אני מחממת את חדר הילדים בלילות עם מזגן. מדליקה על שעון שבת שידלק מדי פעם לחצי שעה. נניח 3 פעמים בלילה..
הבעיה- כשחם להם, הם מעיפים מהם את השמיכות.. ואז בשעתים הבאות - החדר אמנם חמים מעט, אבל לא בשביל לישון בלי שמיכה בכלל...
אולי עדיף לך להשקיע בשמיכות טובות ופיגמות חמות, בלי חימום בכלל?
נשמע שהם נשארים עם השמיכה והיא מחממת.
אצלינו אין אף פעם חימום בלילה, ולפעמים קמים מזיעים, באיזור ירושלים.

• הוסף לסימניות
אולי עדיף לך להשקיע בשמיכות טובות ופיגמות חמות, בלי חימום בכלל?
נשמע שהם נשארים עם השמיכה והיא מחממת.
אצלינו אין אף פעם חימום בלילה, ולפעמים קמים מזיעים, באיזור ירושלים.

לא נשארים עם שמיכות. הלואי... אם הייתי יכולה איכשהו לכבול אותם בתוך השמיכות לכל הלילה זה היה הפתרון הכי טוב :)
עיין ערך שק שינה לתינוקות עם טיקטקים בצדדים ולמטה....... :)

• הוסף לסימניות
אני שמה על 25 וממש נעים
ואת הקטנים אני משכיבה עם גופיה חמה וגרביונים ,ככה בבוקר הולך ציק צאק

• הוסף לסימניות
לא נשארים עם שמיכות. הלואי... אם הייתי יכולה איכשהו לכבול אותם בתוך השמיכות לכל הלילה זה היה הפתרון הכי טוב :)
כתבת שהם מעיפים את השמיכות בגלל החום, אז ככה הבנתי אותך.

• הוסף לסימניות
ראיתי בדירה בארץ 'לוח קרמי' שמתחמם, נראה טוב ויפה וגם מבצע את העבודה, הארץ לא מצאתי את המוצר, מצאתי 'באמזון' לא מתמצא בהזמנת מוצרים חשמלים ובפרט סוג של רדיאטור, אשמח ממי שיש לו ניסיון בזה ויכול להגיב.

מצ"ב כמה קישורים:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה