מידע שימושי חינם לשימוש אישי/מסחרי=אפשר הבהרה?

• הוסף לסימניות
אין לי אפשרות לשאול בקהילת מעצבים גרפיים,
אבל אשמח לקבל תשובה ברורה ממי שעוסק מקצועית בתחום ויודע בוודאות.

כשאני רוצה להוריד גופנים חינמיים, מה בדיוק ההגדרה של שימוש אישי לעומת שימוש מסחרי?
האם מסחרי זה רק פרסום? בעיתונות/אתרים וכו?

תכלס,
כשאני מכינה ללקוח אלבום תמונות עם כיתובים, אפשר להשתמש בגופנים לשימוש אישי, או רק בגופנים לשימוש מסחרי?

תודה!

• הוסף לסימניות
אין לי אפשרות לשאול בקהילת מעצבים גרפיים,
אבל אשמח לקבל תשובה ברורה ממי שעוסק מקצועית בתחום ויודע בוודאות.

כשאני רוצה להוריד גופנים חינמיים, מה בדיוק ההגדרה של שימוש אישי לעומת שימוש מסחרי?
האם מסחרי זה רק פרסום? בעיתונות/אתרים וכו?

תכלס,
כשאני מכינה ללקוח אלבום תמונות עם כיתובים, אפשר להשתמש בגופנים לשימוש אישי, או רק בגופנים לשימוש מסחרי?

תודה!
כל עבודה שאתה עושה עבור אחרים תמורת כסף זה נחשב מסחרי (וגם בהתנדבות אסור).
אישי הכוונה מכתב אישי/שלט לחדר ילדים/מודעה לקידוש בשבת.

ולשאלתך: בוודאות אסור.

כמובן אם כל הפחד זה מתביעות אז הסיכוי ש... וכו'.

• הוסף לסימניות
ואם אני עצמי מדפיס [ומעמד] קונטרס ומוכר אותו,

ג"כ צריך לשלם על הגופנים?

• הוסף לסימניות
ואם אני עצמי מדפיס [ומעמד] קונטרס ומוכר אותו,

ג"כ צריך לשלם על הגופנים?
כן.

לשאלתך, נרקיסים כמדומני אם זכרוני אינו מטעני מאופיס 2019 מגיע כלול (אני לא שואל אם האופיס שלך ברישיון :p ), ופרנק ריהל חינמיים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה