חיפוי מטבח התיעצות

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרתכם .
מצ"ב תמונה של המטבח , מסיבות מסוימות נדרש להחליף חיפוי , הומלץ לי על 2 אופציות :
קלקטה ואוניקס גריי אפור ( צרפתי תמונות דומות למה שראיתי בחנות ...)
שאלותי - 1. המוכר טוען שמכיוון שבחיתוך הקלקטה ( הגובה הוא רק 45 ) לא ישאר הרבה דיגום אולי עדיף את האוניקס , מצד אחד מעדיפה משהו עדין מצד שני חסר צבע במטבח ( ובבית באופן כללי ...)
2. פתוחה לשמוע רעיונות נוספים למי שיש .
3. המלצה לחיפויים הנ"ל לא יקרים ויפים באזור ירושלים או חנות שעושה משלוחים ...
4. האם כדאי גם בפינת אוכל ( רוחב 180) את אותו חיפוי או אולי יש רעיון אחר שיוסיף קצת עניין למטבח( לא בריקים , בעלי לא אוהב ...) 5. מכיון שמגיע במידות 120*60 , האם בפינת אוכל עדיף לקחת אריחים 30*90 ולעשות 3 שורות ... או 120*60 ועוד שורה של חצי ...

אודה מאד לכל מי שיקדיש זמן למענה

קבצים מצורפים

• אוניקס.PNG
    אוניקס.PNG
    KB 291.7 · צפיות: 168
  • קלקטה.PNG
    קלקטה.PNG
    KB 48 · צפיות: 176
  • מטבח 2.JPG
    מטבח 2.JPG
    2 MB · צפיות: 205
  • מטבח 3.JPG
    מטבח 3.JPG
    4.4 MB · צפיות: 209
  • הוסף לסימניות
כדאי להקפיץ עם קרמיקה דמוי פרקט בצבע עץ בהיר לחפות את כל הקיר עד התקרה
ובפינת האוכל עד גובה של 120ס"מ יוצא מקסים

• הוסף לסימניות
תודה . יש לך אפשרות לשלוח לי דוגמא ?

• הוסף לסימניות
או חיפוי שחור מט בשילוב עם משחק של דמוי עץ ולהמשך שידרוג הייתי מחליפה לברזים שחורים.

• הוסף לסימניות
לגבי הפינת אוכל לא הייתי מחפה בקרמיקות הייתי צובעת בצבע רחיץ או טפט. תחושה הרבה יותר נעימה

• הוסף לסימניות
תודה . יש לך אפשרות לשלוח לי דוגמא ?

עכשיו שמתי לב שבפתיחה של פרוג יש הדמיה של מטבח בצבעים האלה
זה שילוב עכשוי בתיכנון אמבטיה כבר עשיתי זה באמצע עבודה אבל במטבח אנחנו בתכנון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה