חיפוי קיר במטבח

• הוסף לסימניות
התקינו לי מטבח בגוון קפה בהיר למטה ובגבוהים
וארונות עליונים - שמנת
השיש קרוב לגוון הקפה עם נטיה לאפור (סיליסטון רויאל ריף)
רציתי להוסיף עניין באמצעות חיפוי הקיר, ובגדול אני אוהבת את מראה האבנים וכדו'
אבל הבנתי שהרבה יותר פרקטי ונעים לחפות במעין חיפוי אחיד של גרניט פורצלן (כמו ריצוף)
האם יתקבל יפה חיפוי גרניט מעל השיישים (צורת ר')
וסגנון בריקים או חיפויי קיר דמויי אבנים,(או לחילופין- דמוי פרקט) באזור פינת האוכל (הקיר שמשלים את הר' של השיישים לצורת ח')? עלול להיות עמוס?
לא הצלחתי למצא תמונות בסגנון כזה
כרגע המטבח נראה חלק ואין הבדל משמעותי בין 2 הצבעים של הארונות

כמו"כ- חיפוי גרניט מעל לשיש- פרקטי רק כשמבריק ? העדפתי כיוון יותר מט או משי

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אפשרי תמונה?

אני רק אומרת שתזהרי מאוד בחיפויים, אנשים מתקשקשים איתם, והם בסוף הכי בולטים במטבח.
בדר"כ שמים משהו שיפה עכשיו ועוד 3 שנים כבר ממש לא. וזה מזקין את כל המטבח.
עדיף כמה שיותר חלק בהיר ונקי.

• הוסף לסימניות
חיפוי שונה באזור פינת האוכל
אולי למישהו יש תמונות מתאימות להעלות?

• הוסף לסימניות
צבע אפור מתאים לך?
אני עשיתי עכשיו מטבח חדש עם חיפוי מדהים בפינת אוכל. אם מענין אותך לראות תשלחי לי מייל (בחתימה)

• הוסף לסימניות
יש לך תמונה להעלות?
בעיקרון אם המטבח כבר עם אופי וצבע עדיף שהחיפוי יהיה פחות דומיננטי ,
חיפוי דומיננטי זה קצת דבר בעייתי מכיון שצריך לדעת איך לעשות אותו ואיפה והוא חייב לקבל גבולות ברורים ! וגם לדאוג שלא ישתלט על הארונות יותר מידי ...

• הוסף לסימניות
יש לך תמונה להעלות?
בעיקרון אם המטבח כבר עם אופי וצבע עדיף שהחיפוי יהיה פחות דומיננטי ,
חיפוי דומיננטי זה קצת דבר בעייתי מכיון שצריך לדעת איך לעשות אותו ואיפה והוא חייב לקבל גבולות ברורים ! וגם לדאוג שלא ישתלט על הארונות יותר מידי ...

אין לי תמונות עדיין, כי לא הותקן שיש, והארונות עם מדבקות מגן שקופות (של פורמקס)
לאחר התקנת השיש אפשר להוריד אותן, לפני הדבקת החיפוי?

בכל אופן, עושה רושם שהארונות התחתונים יצאו בהירים למרות שהצבע הנבחר הוא קפה, ובדוגמא היה נראה שיהיה עם יותר נוכחות (409 של פורמקס)
לכן חשבתי להוסיף צבע לפחות בפינת האוכל

• הוסף לסימניות
לי יש מטבח עם פורמייקה בצבע מוקה בהיר ,
עשינו חיפוי קיר בין שיש לקלאפה של זכוכית צבועה בצבע דומה לפורמייקה

את פינת האוכל לא חיפינו, חושבים על חיפוי זכוכית בעתיד

• הוסף לסימניות
בכל אופן, עושה רושם שהארונות התחתונים יצאו בהירים למרות שהצבע הנבחר הוא קפה, ובדוגמא היה נראה שיהיה עם יותר נוכחות (409 של פורמקס)
לכן חשבתי להוסיף צבע לפחות בפינת האוכל
אשמח מאד אם תעלי תמונה , מעניין מאד איך מתקבל הצבע, כי זה פורמייקה שנבחרה אצל לקוח, עדיין לא נכנס לעבודה,
ויש לי ממש חשש שבשטח גדול ומואר הצבע מתקבל בהיר יותר,

• הוסף לסימניות
לצערי המצלמה שלי כבר די גמורה
אני יכולה לנסות לצלם מחר עדיין בלי חיפוי קיר, אך לא בטוחה שישקף
בגדול יכולה לומר שאכן, בתאורה טובה- נראה ממש בהיר
אם חלמתם על כהה, זה לא זה
באזורים המוצלים הצבע בולט יותר
לפרטים נוספים פני באישי

• הוסף לסימניות
היי @הולי הובי ,

אני בדיוק בהתלבטות על הפורמייקה הזו בדיוק 409 אם היא מדי כהה לי. אשמח מאאאד אם תוכלי לשלוח לי תמונה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה