כללי חיפוש גרעפ - רווח בתוך סוגריים

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לעזור - מה הקוד לרווח שנמצא בתוך סוגריים בלבד?

(אני רוצה להקטין את הרווח שבין מילים הנמצאות בסוגריים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלכוש;1009041:
מישהו יכול לעזור - מה הקוד לרווח שנמצא בתוך סוגריים בלבד?

(אני רוצה להקטין את הרווח שבין מילים הנמצאות בסוגריים)

כותב מסברה ללא בדיקה.

(?<=\([^\(]*?)(\s)(?=[^\)]*?\))

אם לא עובד, פשוט חשפי כל מה שבסוגריים, תני לו איזה מאפיין ייחודי, או סגנון תו, וחפשי רק רווח שיש לו הסגנון הנ"ל, ואותו הצרי.

מ"מ רווח אינו מכיל הגדרת גודל, כך שאין הרבה מה להקטין, (למרות שהקטנת הפונט אכן מקטינה למעשה את הרווח) פשוט יש להגדיר טוב יותר את הגדרות היישור פסקה.

• הוסף לסימניות
בדקתי, לא עובד.
אז או שתעשי כפי שהצעתי, או שתחפשי כך:
(\([^\(]*?)(\s)([^\)]*?\))

ותחליפי ב$1 וסימן כל שהוא שתבחרי (למשל(@)) ו$3

אחר כך חפשי הסימן ששמת, ותחילי עליו סגנון תו הרצוי,
אחר כך חפשיהו והחליפי אותו ברווח.

זה יהיה נצרך רק אם יש כבר סגנונות תו על חלק מתוכן הסוגרים ואינך רוצה להרסו, כפי שיקרה במה שהצעתי קודם

• הוסף לסימניות
ואם כל מה שאני כותב זה שטויות גמורות,
אבקש מחילתכם, לא כ"כ ישנתי הלילה...

• הוסף לסימניות
איך מחפשים רק את הרווח בתוך הסוגריים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1009099:
בדקתי, לא עובד.
אז או שתעשי כפי שהצעתי, או שתחפשי כך:
(\([^\(]*?)(\s)([^\)]*?\))

ותחליפי ב$1 וסימן כל שהוא שתבחרי (למשל(@)) ו$3

אחר כך חפשי הסימן ששמת, ותחילי עליו סגנון תו הרצוי,
אחר כך חפשיהו והחליפי אותו ברווח.

זה יהיה נצרך רק אם יש כבר סגנונות תו על חלק מתוכן הסוגרים ואינך רוצה להרסו, כפי שיקרה במה שהצעתי קודם

הדרך הזו נכונה, אבל אין צורך להחליף לסימן ואח''כ להחליף אותו שוב ברווח, אפשר להחליף ישר לרווח דק או לרווח שערה

• הוסף לסימניות
בנוסחא שאליעזר הביא הוא בוחר לי את כל הסוגריים!

• הוסף לסימניות
דווקא נוסחה בבת אחת? או אפשר בפעמיים?
והאם ישנם לפעמים כמה רווחים בין הסוגריים?

• הוסף לסימניות
אפשר גם ב-2, העיקר שהרווח בלבד יבחר.

• הוסף לסימניות
חפשי \(.+?\)
בהחלפה תני עיצוב שלא בשימוש בוודאות למשל קו חוצה. או הרמה מהשורה. או משהו אחר שבוודאות לא בשום שימוש במסמך שלך.

כעת חפשו רווח שיש לו העיצוב הנ"ל. זה מה שאתם מחפשים.

כעת חפשי העיצוב הנ"ל ובטלי אותו. (מראש יש לבחור עיצוב שניתן לביטול כמו קו ולט שדורש נתינת עיצוב ממשי אחר כמו פונט)

כל זה בגלל שייתכנו כמה רווחים. אם לא זה נוסחה די פשוטה. ומה שכתבתי מהתחלה נראה לי גם כעת נכון. אף שאפשר לפשט יותר. שימו לב להוראות. אמנם זה בוחר כל הסוגריים. אך משנה רק את הרווחים.

• הוסף לסימניות
יש לי טקסט שמוקלד בצורה כזאת: ( טקסט לא נכון ) אני צריכה לבטל את הרווח משני הצדדים בלבד, איך עושים זאת?

• הוסף לסימניות
הרבה יותר פשוט.
קוד:
(?<=\() | (?=\))

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה