כללי חיפוש והחלפה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
שלום חברים.
קיבלתי מלקוח קובץ וורד שיוּצָא מ'תג' עם קודים. באמצעות חיפוש והחלפה (ובעזרת הקודים) אני מחיל את הסגנונות שאני רוצה.
העניין הוא שהמעמד הכניס המון קודים כפולים והם יוצרים לי בעיות.
לדוגמא: @77וכן כתב הש"ך ועוד<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> וכן אם @23נפסק מלמטה למעלה שיש רוב חללה.
(קוד 77 מקטין את הטקסט וקוד 23 מחזיר אותו לטקסט שוטף). הקוד 23 השני מיותר.
השאלה שלי, איך אני יכול למחוק קודים כאלו מיותרים?

מקוה שהובנתי, יוסי.

• הוסף לסימניות
הקוד 23 השני מיותר.
השאלה שלי, איך אני יכול למחוק קודים כאלו מיותרים?
הבנתי שאתה רוצה למחוק את הקוד השני כשמגיע ברצף אחרי הקוד הראשון [בלי הפסק קוד אחר].
א״כ זה די פשוט - חפש @23 ואח״ז כל מה שאיננו @ עד הפעם הראשון שיש @23
הקוד:
קוד:
@23[^@]+?\<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מקוה שעובד, לא בדקתי.

עריכה: עכשיו אני רואה שיש ניק שנקרא בקוד הנ״ל... איזה קטע :D ...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
צילומסך.JPG

משהו מוזר קורה:
רק קוד 23 שב'תשובה' נמצא. ולא 23 שבשאלה...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בפעם השניה באותה פסקה. (הייתי צריך להדגיש את זה קודם. סורי.)
אההה...
אז פשוט תוסיף \r [מעבר פסקה] לקבוצה השלילית:
קוד:
@23[^@\r]+?\<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה