כללי חיפוש והחלפה מסוים מאוד באינדיזיין

• הוסף לסימניות
אני מעצבת לוח שנה לחסידות מסוימת.
בתאריכים מסוימים בלוח, יש עדכונים מיוחדים לאותו יום.
קבלתי קובץ וורד, של התאריכים המיוחדים ולפני כל תאריך, יש קידומת: "לקוביה כ"א ניסן- טיש נעילת החג בביהמ"ד לאחר מנחה."
אני מעוניינת ע"י חיפוש להוריד בבת אחת בכל התאריכים את הקידומת הזו.
האם יש אפשרות כזו?
אציין שבכל התאריכים מופיעה המילה: 'לקוביה' ואח"כ: -
האם יש אפשרות לחפש את כל המילים שבין הקוביה לבין המקף ולמחוק אותן?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אשמורת;1358444:
אני מעצבת לוח שנה לחסידות מסוימת.
בתאריכים מסוימים בלוח, יש עדכונים מיוחדים לאותו יום.
קבלתי קובץ וורד, של התאריכים המיוחדים ולפני כל תאריך, יש קידומת: "לקוביה כ"א ניסן- טיש נעילת החג בביהמ"ד לאחר מנחה."
אני מעוניינת ע"י חיפוש להוריד בבת אחת בכל התאריכים את הקידומת הזו.
האם יש אפשרות כזו?
אציין שבכל התאריכים מופיעה המילה: 'לקוביה' ואח"כ: -
האם יש אפשרות לחפש את כל המילים שבין הקוביה לבין המקף ולמחוק אותן?
תודה מראש!

מה בדיוק את מחפשת?
תכתבי המילה הרצויה לפני ואחריה.+? ואז מה שאחרי

למשל:
לקוביה.+?-

• הוסף לסימניות
לא עובד לי.
אני בעצם מחפשת את הקידומות: לקוביה כא סיון-,
לקוביה כט אב- לקוביה...

• הוסף לסימניות
תכתבי מה שכתבתי. אבל שימי לב שאת בלשונית grep

• הוסף לסימניות
מעולה!!!!
זה עבד נפלא.
יישר כח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה