התייעצות חיפוש עבודה לאברך

• הוסף לסימניות
שלום אנחנו בודקים אפשריות עבודה לבעלי לאחר כמה שנים שלמד בכולל.
עדיפות שלא צריך סמארטפון. ועדיפות שזה עבודה בעיקר עם גברים.
הציעו לנו מנהל עבודה בבניין, רצינו לשאול אם מישהו מכיר קצת את התחום ויכול לתת פרטים?
ובנוסף אם יש עוד תחומים שיכולים להתאים להגדרות...

• הוסף לסימניות
מנהל עבודה זה מקצוע שדורש לימודים רציניים.
ובנוסף דורש בדר"כ סמארטפון לתקשורת רציפה עם גורמים רבים. (עובדת אצל יזם אז יש לי טיפה ידע....)

אם יש לכם שאלות ספציפיות אשמח לעזור.

• הוסף לסימניות
ובנוסף דורש בדר"כ סמארטפון לתקשורת רציפה עם גורמים רבים. (עובדת אצל יזם אז יש לי טיפה ידע....)

שנה לימודים לחסרי רקע, וחצי שנה סטאז.
סמארט-פון בישביל וואטסאפ או דברים נוספים?(ובכל זאת זה עדיין יותר טוב מכל עבודה משרדית אחרת שדורשת שקידה על המחשב שעות מרובות
לאן אפשר להתקדם בעסק הזה?

• הוסף לסימניות
ממליצה לפנות למרכז כיוון הקרוב לאזור מגוריכם.
יש אפשרויות נוספות בסגנון הקשורות לעולם מלאכת כפיים ומפרנסות בכבוד.
דוגמא:
הנדסאי מכטרוניקה לעבודה במפעל בטחוני, עם שכר גבוה.

• הוסף לסימניות
מה הלאה אחרי מנהל עבודה... מה האופציות. לאן אפשר להתקדם? אני יודע שאפשר להיות מפקח בנייה. או ממונה בטיחות
כל אחד מהנ"ל הוא מקצוע בפני עצמו.
ממליצה למצוא מנהל עבודה ולדבר איתו בכלל על אופי העבודה (שבהחלט לא מתאים לכל אחד (לדוג לריב עם ערבים...))

ניתן לפנות למכללת הבונים, הם ידעו לכוון אתכם יותר,
הרבה הצלחה.

• הוסף לסימניות
סופר סתם, רלוונטי?

שוחט, מולח, בודק וכדו',
מנהל חשבונות,
רואה חשבון,
גרפיקאי,
קלדנות ותמלול וכדו',

אלו עבודות כשרות למהדרין בדר"כ. אם זה יכול להתאים לו, אדרבה.

• הוסף לסימניות
@פרנקימנקי
נראה לי שהגבולות שכתבתם הן גבולות דתיים הכרחיים אבל לא הכונה מקצועית.
כלומר זה יכול להיות גבולות חיצוניים אבל בתוך התחום חייבים בדיקה מקצועית.
במה אתה טוב, מה אתה אוהב. לא כדאי ללכת לעבודה אם רע לך, זה לא יחזיק.
יש באינטרנט בדיקה כזו, היא פשוט מדהימה איך שהיא קולעת לך.
לדוגמא...

• הוסף לסימניות
אולי זה יעזור

• הוסף לסימניות
אם הוא הסגנון שיש לו כריזמה , קסם אישי, פאתוס, יכולת שכנוע ודיבור , וביטחון עצמי, יכול להסתדר לו ברישום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה