חיפוש תמונות בגוגל

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה להגיע למסך הזה של חיפוש תמונות בגוגל הוא פותח לי כמו פעם שזה רק קוביות בלי האופציות הנוספות
איך אני מחזירה את זה?

צילום מסך.png

• הוסף לסימניות
תעלי תמונה של מה שהוא מציג לך עכשיו, לא מה שאת רוצה שהוא יציג לך.

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה להגיע למסך הזה של חיפוש תמונות בגוגל הוא פותח לי כמו פעם שזה רק קוביות בלי האופציות הנוספות
איך אני מחזירה את זה?

צפה בקובץ המצורף 345591

פעם היה אופציה לחפש הצג גדלים נוספים ....

הם ביטלו את זה

יש תוסף לכרום שמאפשר את זה לא זוכר את שמו כרגע

• הוסף לסימניות
תעלי תמונה של מה שהוא מציג לך עכשיו, לא מה שאת רוצה שהוא יציג לך.
המסך נראה ככה, וכשאני לוחצת על תמונה הוא פותח לי אותה בדף נפרד.
צילום מסך תמונות.PNG

פעם היה אופציה לחפש הצג גדלים נוספים ....

הם ביטלו את זה

יש תוסף לכרום שמאפשר את זה לא זוכר את שמו כרגע

לא היה לי שום תוסף זה נהיה לי אחרי שהעליתי את רימון למחשב שיסדרו משהו אחר ומאז נהיה פניתי לרימון שוב ואמרתי להם שזה נהיה לי אחרי השיחה והעדכון שלהם , אמרו לי שלא יודעים במה מדובר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה