כללי חיפוש GREP באינדיזיין

• הוסף לסימניות
יש לי טבלת לוח המולדות אני רוצה להכניס מספר 0 בכל מקום שיש רק תו מספר יחיד בין נקודה לנקודתיים, לדוגמה במקום 9:2.16 יהיה 9:02.16. איזה קודים אני צריך להכניס בחיפוש והחלפה.

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 113.2 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ש"ס;1450703:
יש לי טבלת לוח המולדות אני רוצה להכניס מספר 0 בכל מקום שיש רק תו מספר יחיד בין נקודה לנקודתיים, לדוגמה במקום 9:2.16 יהיה 9:02.16. איזה קודים אני צריך להכניס בחיפוש והחלפה.
חיפוש:
קוד:
(\.)(\d)(:)
החלפה:
קוד:
$10$2$3

• הוסף לסימניות
ש"ס זה עבד לך?
כי נראה לי שיש טעות בסדר.

• הוסף לסימניות
אם מה שאליעזר כתב עובד לך, מצויין.
במידה ולא, צריך לחפש ככה:
קוד:
(\d:)(\d\.\d)
ולהחליף ב:
קוד:
$10$2

• הוסף לסימניות
ביקשו בין נקודה לנקודתיים...
ואמנם מעיון בצילום נראה שאתה צודק וצריך בין נקודיים לנקודה.
אך עניתי לפי מה שבקשו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1450999:
ביקשה מספר יחיד בין נקודה לנקודותיים.
אתה ענית על מספרי ואחריו נקודותיים ואז נקודה ואז מספר.
אז לכאורה זה לא הסדר שבקשו.
מ"מ למה הוספת מספרים בהתחלה והסוף?
זמן המולד יהיה שעה:דקות.חלקים או במילים אחרות מספר יחיד בין נקודתיים לנקודה. ולא להיפך.
חיפשתי מספור לפני ואחרי מטעמי נוחות ושלילת בעיות אחרות.
ציינתי בתחילת ההודעה שאם לש"ס טוב עם ההודעה שלך, אז מצויין.
כי אז הסדר הוא לפי איך שאתה הבנת מלכתחילה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1450980:
ש"ס זה עבד לך?
כי נראה לי שיש טעות בסדר.

כן זה עבד לי מצוין.
בכל אופן תודה רבה לכולכם

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 155.5 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
אליעזר, תראה ותהנה ;)
(הוא הקליד הפוך ממה שכתבת, ולכן זה עבד :))

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה