חישובי שטחים לארנונה בירושלים

• הוסף לסימניות
תמיד ידעתי שאין לי בבית את הגודל שאני משלמת עליו ארנונה. הייתי שבוע שעבר בעיריה והוצאתי שרטוט של הדירה שלי. זה נראה שאדם פוזל במיוחד מדד אותה. בחדר מרובע, קיר אחד 281 ס"מ והקיר המקביל לו 290 ס"מ. בקיצור, יצא לנו ששילמנו עד עכשיו על 7 מ"ר יותר. (כולל מרפסת שהחשיבו אותה לסגורה כשלמעשה היא ממש לא...) זה יוצא לשנה 490 ש"ח. אם יש לכם גם חשד כזה, מומלץ לבדוק!!

• הוסף לסימניות
שלחו אליכם מודד מטעם העיריה לבדוק ?

• הוסף לסימניות
עדין לא, הגשתי בקשה וזה לוקח 60 יום. אבל הזמנתי מודד פרטי שמדד לי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיליארד;498205:
עדין לא, הגשתי בקשה וזה לוקח 60 יום. אבל הזמנתי מודד פרטי שמדד לי.

תבדקו טוב כי הם מחשבים ברוטו. רק שבסוף הם לא ימצאו הפוך

• הוסף לסימניות
מה זה ברוטו, עם קירות פנימיים? גם בשרטוט שהם הביאו לי, וגם הנציגים שם אמרו לי מפורשות שלא מודדים קירות פנימיים.

• הוסף לסימניות
על מרפסת סגורה משלמים יותר?

מה פירוש מרפסת סגורה??

האם מרפסת עם תקרה אך עם תריסים בלבד - בלי זכוכיות לסגירה כמו חדר מגורים, נקראת מרפסת סגורה?

• הוסף לסימניות
בירושלים- על מרפסת סגורה משלמים כמו על פנים הבית. על מרפסת פתוחה, עד 4 מ"ר לא משלמים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה