חישוב ימי מחלה לעובד חודשי

• פותח הנושא RRBB
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איך מחשבים ימי מחלה לעובד חודשי שנעדר מהעבודה מיו חמישי עד יום רביעי שלאחריו- האם מורידם מהצבירה גם עבור יום שישי ושבת, וביום ראשון העובד מקבל תשלום מלא.

או שלא מורידים בצבירה ובימים ראשון ושני העובד מקבל 50%?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מורידים מהצבירה ויום ראשון נחשב כיום רביעי למחלה ומקבל מלא

• הוסף לסימניות
בכל זכות דווקא רשום שמנכים ושיש פרשנות נוספת שלא מנכים

• הוסף לסימניות
לפני שכתובות שתי הפרשנויות מובאת השורה הבאה
1623411860760.png

לא זכור לי שרשום שפרשנות אחת יותר מקובלת מהשניה,
אם כי סביר להניח שרוב המעסיקים מחפשים איפה לקחת ולא איפה לתת.

• הוסף לסימניות
לעובד חודשי גם אם לא ניצלו את יום חמישי אלא רק מיום שישי ואילך, מנכים שישבת ויום ראשון הוא היום השלישי,
כלומר היום האחרון של ה50% ויום שני מלא,
לעובד שעתי, רק אם התחיל את החופשת מחלה מיום חמישי, שישבת ירד לו מהצבירה ויקבל ראשון מלא,
אבל אם התחיל את החופשת מחלה משישי, לעובד שעתי לא מחשבנים את השישיבת, כך שיוצא שהחופשת מחלה מתחילה בראשון..

• הוסף לסימניות
תודה רבה
משהיא יכולה לשלוח לי את החוק ממש ולא מכל זכות,
הבוסית שלי מתכחשת לצורת החישוב הזו, ולא מוכנה להכיר בכל זכות

• הוסף לסימניות
תודה רבה
משהיא יכולה לשלוח לי את החוק ממש ולא מכל זכות,
הבוסית שלי מתכחשת לצורת החישוב הזו, ולא מוכנה להכיר בכל זכות
אתר זכויות העובד

• הוסף לסימניות
מעבר לזה אני לא יודע איפה מופיע, אבל כך זה החוק, אפשר לשאול את המנהל/ת חשבונות של החברה

• הוסף לסימניות
עובדת שעתית שעובדת 3 ימים בשבוע (ראשון, שני ושישי) והביאה אישור מחלה על 6 ימים - מיום ראשון עד שישי
האם אמורים לחשב לה ימי מחלה על ימים שעובדת בפועל דהיינו תקבל על יום ראשון - 0% ועל שני ושישי - 50% ומהצבירה ימי מחלה ירדו 3 ימים.
או שאמורים לחשב 6 ימים - על ימים ראשון - 0 % ויום שני 50% ועל יום שישי 100 % ולהוריד לה מהצבירה 6 ימים?
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה