חישוק וטול

• הוסף לסימניות
א) חישוק עגול כדי להכניס לתחפושת שאני תופרת (מוכר גלידה כמובן...)
ב)תחתית מתנפחת לחצאית שאני תופרת לתחפושת של הקטנה

איפה קונים בב"ב עיר הקודש?

• הוסף לסימניות
חישוק מצאתי
טול- שמעתי שאפשר בגמחים להשאיל תחתיות מנופחות. מישהי מכירה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;953622:
חישוק מצאתי
טול- שמעתי שאפשר בגמחים להשאיל תחתיות מנופחות. מישהי מכירה?

תשתפי אותנו איך/איפה מצאת חישוק?!:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמז;953642:

לא עניתם לי - לא אשתף .... סתם:eek:
את שואלת ברצינות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמז;953642:
חישוק קונים בטמבוריה לפי מטר. מכניסים קצה אחד לתוך מים רותחים לדקה-שתיים ואז משחילים לתוכו את הקצה השני והרי לנו חישוק לתפארת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;953645:
חישוק קונים בטמבוריה לפי מטר. מכניסים קצה אחד לתוך מים רותחים לדקה-שתיים ואז משחילים לתוכו את הקצה השני והרי לנו חישוק לתפארת.

בלי מים חמים בכלל..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;953646:
בלי מים חמים בכלל..
תלוי איזה סוג של צינור. כשהצינור קשיח צריך מים חמים כדי להגמיש את החומר והרחיב את החור (גופים מתפשטים בחומר ומתכווצים בקור כידוע)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;953644:
לא עניתם לי - לא אשתף .... סתם:eek:
את שואלת ברצינות?

מתנצלת, לא חשבתי שתקחי קשה... [זה הרעיון שעלה לי באותו רגע]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה