חיתוך עם דיסק והדבקה- דרוש בעל מקצוע או בעל רעיון

• הוסף לסימניות
לשם הכנסה של מקרר חדש לנישה הראויה לו, יש לי מכשול של כ-1 ס"מ. מאחוריו המקרר כבר נכנס. מצ"ב תמונות מכל הכיוונים, לא איכותיות... והסבר:
החלק התחתון מתחת לארון הלבן מפריע רק בס"מ.
WIN_20231203_12_59_22_Pro.jpg
כי הארון עצמו מורכב ע"ג 2 זויות עץ.(שהיו מחופים בפלטה חומה ליופי מושלם..חח)
WIN_20231203_13_00_02_Pro.jpg

כך שההפרש בין הזוית (שגם אותה ניתן לשייף קצת שלא תשתפשף כל הזמן במקרר) בגובה לעומת הקנט החום הוא ס"מ.
אני מעוניינת לפרק בעדינות את הקנט החום (מצ"ב צילומים שלו מכל הכיוונים) הוא מודבק חזק בדבק נגרים
WIN_20231203_13_02_11_Pro.jpg
ואז להוריד בדיסק ס"מ מדויק ולהחזיר.
נשמע סיפור קל למי שבפנים ומורכב למי שבחוץ.
או שיש רעיון אחר?
חשבנו שנצליח להשחיל קצת באלכסון ולא אפשרי, חשבנו לפרק את החלק הגבוהה שמחזיק את הדלת של המקרר ובדגם הזה זה משהו מורכב מידי.
אשמח להכוונה לאיש מקצוע באזור המרכז.

רק תגידו לי אם זה הגיוני להוציא את הקנט החום לבד עם פטיש ומברג לאט לאט ואז לשייף לגובה הרצוי לבד.
(ידענו שיהיה קצת בעיה בזמן הקניה אבל זה משהו שבטוח ניתן לסדר)
WIN_20231203_13_02_11_Pro.jpgWIN_20231203_13_01_45_Pro.jpgWIN_20231203_13_01_26_Pro.jpgWIN_20231203_13_00_32_Pro.jpg

• הוסף לסימניות
לא הבנתי כלום מהתמונות אבל יש מכשיר שקוראים לו "מצוע" ואם זה עץ אפשר להקציע 1 ס"מ בלי לפרק כלום

• הוסף לסימניות
לא הבנתי כלום מהתמונות אבל יש מכשיר שקוראים לו "מצוע" ואם זה עץ אפשר להקציע 1 ס"מ בלי לפרק כלום
מה פרוש להקציע? להוריד? ואז אני מפסידה את הפורמייקה של הגימור החום? נשמע ששוה. זה משהו שכל אחד יכול להתעסק איתו או שזה רק נגר?
אנסה להוסיף על התמונות הסבר.

• הוסף לסימניות
מה פרוש להקציע? להוריד? ואז אני מפסידה את הפורמייקה של הגימור החום? נשמע ששוה. זה משהו שכל אחד יכול להתעסק איתו או שזה רק נגר?
אנסה להוסיף על התמונות הסבר.
ברור שלא יהיה פורמייקה מלמטה המכשיר הזה אוכל חלק מהעובי של העץ כולל הפורמייקה
אבל הוא חוסך את פרוק הארון
הכל בהנחה שהארון והמקרר כמעט נפגשים ואז לא רואים את תחתית הארון המוקצע

• הוסף לסימניות
1701603024277.png

1701603149541.png

1701603242015.png

1701603389233.png

1701603549855.png

• הוסף לסימניות
בסוף הסיפור אני צריכה משייף/ מהקצע... וזהו.
איפה מגיעים לזה בבבני ברק?

• הוסף לסימניות
??

• הוסף לסימניות
בסוף הסיפור אני צריכה משייף/ מהקצע... וזהו.
איפה מגיעים לזה בבבני ברק?
משייף ומקצוע זה 2 דברים אחרים
מקצוע זה כלי עבודה די מסוכן וצריך גבר שיודע להשתמש הזה
משייף זה דבר פשוט עם נייר זכוכית עגול שאפשר להשיג בטח בגמחים

• הוסף לסימניות
משייף ומקצוע זה 2 דברים אחרים
מקצוע זה כלי עבודה די מסוכן וצריך גבר שיודע להשתמש הזה
משייף זה דבר פשוט עם נייר זכוכית עגול שאפשר להשיג בטח בגמחים
אני פשוט מבקשת משייף עם נייר זכוכית גס יחסית? זה עץ מלא.
זה מספיק בשביל להוריד ס"מ?
ברשימת הגמחים לכלי עבודה לא ראיתי מהקצע. יש לזה עוד שם?
אני מוכנה גם לשלם לבעל מקצוע שיעשה עבודה טובה, זה ממש מול הכניסה ולא בא לי שיצא מכוער...

• הוסף לסימניות
תורידו את כל הארון העליון.
תכניסו את המקרר.
ואז תחזירו את הארון מלמעלה.

זה לא אמר להיות מסובך לפרק את כל הארון מלמעלה, הרי הרכיבו אותו פעם ...

• הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון את הבעיה
אולי אפשר להנמיך את המקרר?
את זה בדקנו. לא ניתן לפרק את הגלגלים זה ישרוט את התא התחתון בכל פתיחה. ולהרכיב אחרי שזה בנישה זה לא אפשרי.
תורידו את כל הארון העליון.
תכניסו את המקרר.
ואז תחזירו את הארון מלמעלה.

זה לא אמר להיות מסובך לפרק את כל הארון מלמעלה, הרי הרכיבו אותו פעם ...
זה הרבה יותר ממסובך. זה מטבח מאד מאד איכותי שהורכב בנגרות מדויקת בתוך הנישה. הוא מחזיק כובד של כל מטבח פסח.
הבעיה שאני צריכה להוריד מהחלק החום זה גם בשביל פתיחת הדלתות, לא רק כדי להכניס לנישה.

• הוסף לסימניות
להזמין נגר לבית ושיראה מה לעשות לא אפשרי ?
כל נגר מקצועי

• הוסף לסימניות
להזמין נגר לבית ושיראה מה לעשות לא אפשרי ?
כל נגר מקצועי
בחינם כאילו? מישהו בא בלי שנותנים לו את העבודה?
זאת עבודה קטנה ולא בסדר גודל של אלפים...

• הוסף לסימניות
אני פשוט מבקשת משייף עם נייר זכוכית גס יחסית? זה עץ מלא.
זה מספיק בשביל להוריד ס"מ?
ברשימת הגמחים לכלי עבודה לא ראיתי מהקצע. יש לזה עוד שם?
אני מוכנה גם לשלם לבעל מקצוע שיעשה עבודה טובה, זה ממש מול הכניסה ולא בא לי שיצא מכוער...
מכונת שיוף לא מורידה ס''מ
מקצוע יכול להוריד ס''מ
אבל זה דורש ידע לעבוד איתו

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה