כללי חיתוך עמודים באקרובט

• הוסף לסימניות
יש לי ספר מדפוס ראשון בפורמט DJVU, הענין הוא שכל עמוד הוא בעצם צמד-עמודים, ימני ושמאלי, כך שאם אני מדפיס ישירות למדפסת בדף A4, הוא יוצא ממש קטן (כי בפועל גודל הדף הוא פי 2 לפחות).
הדפסתי לPDF בגודל A3, ועכשיו מה שאני רוצה הוא שכל עמוד יהפוך לשניים.
האם יש דרך לעשות זאת?
זכורני שהיכן שהוא (אולי בפורום תג) דיברו על משהו כזה בשילוב עם אינדיזיין?
תשובתכם חשובה לי, ממש תודה!!!

• הוסף לסימניות
למקם את הקובץ (באמצעות סקריפט) באינדיזיין, בצורה כזו שיתפרס על 2 עמודים.
דרך אגב זו שיטה טובה גם בשביל מקראות גדולות וכו' שעומד בתג, כשהמבנה של הרב טקסט של העמוד הימני והשמאלי שונים. (שכחתי איך קוראים לזה בתג).

• הוסף לסימניות
אפשרות נוספת היא לשכפל את הקובץ באחד למחוק את ימין ובאחד את שמאל, לפרק לעמודים בודדים לתקיה אחת להוסיף A ולשניה B ולאחד חזרה לקובץ אחד.

זכורני אשכול סוער במיוחד בשאלה זו בפורום לפני כ5-6 שנים (אם אני לא טועה זה היה חיים מול יוסעלה ונתנו ופונטגרעפר זכר כולם לברכה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה