דרוש מידע חכמת נשים

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני רוצה להצטרף לחכמת נשים
ואין לי משהי שאני מכירה שהיא נמצאת שם....
מה אני יכולה לעשות????
תודה

• הוסף לסימניות
את לא יכולה לעשות כלום.
אין אפשרות להיכנס לחכמת נשים בלי ממליצה שאת מכירה פיזית (לא מישהי שאת מכירה רק מפרוג)
תנסי לשאול חברות אם הן בחכמת

• הוסף לסימניות
אולי את יכולה לכתוב איפה את גרה/ איפה למדת בתיכון/ בת כמה את
ומישהי שחושבת שיכולה להכיר תפנה אליך.

• הוסף לסימניות
שימי לב שאם את בנטפרי אז הפורום הזה חסום שם
יש מה לעשות עם זה?👆 חשבתי שזה אמור להסתדר
אוף אני כבר בפנים ולא יכולה להיכנס בגלל נטפרי
לא רלוונטי לי לעבור חברה:(

• הוסף לסימניות
שאלת השאלות!
באמת נורא מרגיז, אני גם לא יעבור לסינון אחר רק בגלל הסיבה הזאת...

• הוסף לסימניות
גמני מאוד רציתי.. ומי שכבר מכרה אותי לא שם
כך שבאמת נותרתי עם הלשון בחוץ
די מתוסכלת...

• הוסף לסימניות
מזדהה :(,
לא מכירה מישהי שמחוברת לפורום,
בהחלט מתסכל...

• הוסף לסימניות
מזדהה :(,
לא מכירה מישהי שמחוברת לפורום,
בהחלט מתסכל...
תשלחו מייל לכל החברות שלכם מהעבר/הווה ותשאלו האם יש מישהי שמחוברת לפורום חכמת נשים בפרוג ומוכנה להמליץ עליהם
היא לא צריכה לדעת מה הניק שלך
ואת לא צריכה לדעת מה הניק שלה
זה אמור להיות המלצה בשם אמיתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה