דרוש מידע חלאקה במירון

• הוסף לסימניות
הייתי שמחה לשמוע איזה עוגות מביאים למירון לחלאקה?
קנוי, ביתי?
עוגות קרם או שעדיף טורטים?

• הוסף לסימניות
אין כאן אמהות לילדי חלאקה?
שתפו קצת...

• הוסף לסימניות
גם אנחנו הבאנו קופסאות חד פעמיות מחולקות עם כמה סוגים של עוגיות / מאפים יבשים בלבד.
ממש לא מומלץ להביא את כל הקרמים למיניהם.....

בהצלחה ומזל טוב!

• הוסף לסימניות
הבאתי דברים שקל לאכול ולהגיש
עוגיות שוקולד ציפס, רוגלאך, מלאווח עם זיתים וכאלה

• הוסף לסימניות
מצטרפת גם, רק עוגות ועוגיות יבשות שקל לנייד

• הוסף לסימניות
רבקי,
שלחתי לך באישי...

• הוסף לסימניות
רק מה שלא עושה בלגן מיותר!
שנה שעברה התפוצץ לנו ברחבה בקבוק ליקר.. לא היה נעים במיוחד

• הוסף לסימניות
רעיון לתקרובת מעט שונה אך מתקבלת תמיד ביתר שמחה
בתכנית להכין גם לכבוד החתן חלאקה שלנו
תמרים מגהול עסיסיים לפתוח בבית ולבדק ולהכניס בפנים אגוז מלך קלוף

• הוסף לסימניות
אני הכנתי שקיות צלופן קטנות ובפנים היה דברים מינטורים וממתק היה ממש יפה ונח
גם העולים למירון לא אוהבים לאכול עוגות כשמכבדים על ההר אנשים פשוט לקחו שקיות צלופן קטנות והכניסו לתיק
כנל הבעל לקח כמות בכיס ונתן לקרובים שפגש פתרון קל ונח ואסטטי

• הוסף לסימניות
תודה על הרעיונות והתגובות עזרתן לי מאד!

• הוסף לסימניות
האשכול הזה מרגש אותי!:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה