כללי חלום בלהות

• פותח הנושא אליהו פריד
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י טיפוגרף;74053:
אני נהנה לעשות אותם בטירוף, זאת החופשה שלי.
ולשגע אתכם קצת, גם לא יזיק, שלא יהיה פה משעמם מידי.
השלמות ביצירות לא תמיד מעניין אותי, אדרבה, הבלגן שקורה זה עניין מדליק.
מי שתופס ראש נהנה, ומי שמקובע, לא.

העולם של ימינו הוא עולם של קשקושים. בוגרי בצלאל חבורה של קשקשנים.
בעולם הפונטים, גם קשקשנים, יותר קשקוש מאשר מקצועיות.

יש לכם מושג איזה פונטים "מקצועיים" מוכרים היום? מדהים!
אז גם לי מותר קצת לקשקש בשכל.

נקודה מדהימה. לא יודע מי נהנה ומי לא מהעבודות האלו, אבל תכלס, רוב האשכולות תפסו הרבה יותר תגובות מאשר פונטים שהעלתי.
אז מוכרים מה שקונים :)

אתה כל כך "לא צודק", אבל מה לעשות כנראה אתה לא מבין.
בא אסביר אותך: יש קישקוש שנעשה ע"י מקשקש, ויש קישקוש, שהוא בכלל לא קישקוש, ורק למי שיש לו מוח של מקשקש חושב שהוא קישקוש.
אני לא רוצה להמשיך מה שיש לי לכתוב, אבל לדעתי די עם הקישקושים פה, זה משפיל רמת הפורום.

• הוסף לסימניות
לדעתי זה נבוכדנצאר יושב על כסא שלמה, דמות הביעותים למטה זה אחרי טיפול מהאריות..

• הוסף לסימניות
עלה והצלח!
אתה מפתיע אותנו כל פעם מחדש.
זה נראה שכבר הגענו לסף השיגעון הקיים והנה שוב הפתעה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה