וילון?הלוואיי שהייתי יכולה,
בהחלט זה לוק מדהים.
הסיפור הוא שהחלון בצד דרום--עם שמש בלתי סופית...
כך שיש צורך בהצללה!!
אמר לי מפקח בניה שבחלון רחב הוא נותן "ידית כח" וזה עובד מעולה גם במפתח רחב מאד!כאשר מפתח החלון רחב (מעל 2 מ')- צריך תריס חשמלי, במידה ולא מעוניינים- מחלקים את התריס ל-2 ואז רואים מסילה אנכית עוברת במרכז החלון.
אצלי אכן לוחצים והתריס יורד / עולה , אבל האופציה שלך יותר בטיחותית!!! יש לך בקרה עליו. אני רציתי שיהיה לי ככה!וואלה? אז אצלנו זה כזה פשוט שזה לא ככה.
(כבר חשבתי שאני בעיתית אז הלכתי לבדוק הרגע)
זה נשמע שהוילון שלך די שקוף, אם השמש הצליחה להדהות את הספה דרכו..החלון הגדול אצלי בסלון הוא גם דרומי, יש וילון, ועדין ביום חם ההבדל בטמפרטורה בתוך הבית אם התריס פתוח או סגור הוא משמעותי מאד. עם תריס סגור אפשר לרוב לוותר על מזגן, עם תריס פתוח - אין מצב...
ועוד נקודה - השמש החזקה מדהה בדים, אצלי למרות הוילון בגלל שאני לא ממש מקפידה לסגור את התריס כל לילה - הספה דהתה ממש..
אצלי בדירה הקודמת צג דרום היה וילון יותר שקוף ווילון גלילה אטום.זה נשמע שהוילון שלך די שקוף, אם השמש הצליחה להדהות את הספה דרכו..
אני מדברת על וילונות אטומים לחלוטין!! חושך מוחלט בחדר כשהם סגורים.
אמר לי מפקח בניה שבחלון רחב הוא נותן "ידית כח" וזה עובד מעולה גם במפתח רחב מאד!
קוראים לזה קומפלט כח ששמים גיר במנגנון למעלה והוא באמת מועדף יש לזה מינוס שצריכים לסובב הרבה את החבל עד שזה יורד או או עולה,
ולגבי מה שקובע מתי צריך מנוע או קומפלט כוח זה לא רק גודל החלון אלא סוג השלבים יש אלומינים משוח או שלב אור שהוא כבד וגם בחלון קטן צריך מנוע,
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים