חלון ראווה.

• הוסף לסימניות
לא חייבים. ההשואה הנכונה היא מול מה את יכולה להיות- ולא מה מישהו אחר יכול להיות.

• הוסף לסימניות
ושלא יחשדו חלילה באורחים -
מי שאחראי על הקבלת פנים הזו הוא מנהל הארועים...
(צולם בנייד)

קבצים מצורפים

• 20150529021053.jpg
    KB 105.5 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
לצלם בנייד ניחא. אבל נראה שכל הציוד עליך?!

• הוסף לסימניות
ההשוואות הן השאיפות לא להשאר כמו שהתחלנו רק להתקדם תמיד

• הוסף לסימניות
שלמה, אתה לא רואה שתיכף הוא גומר לכתוב? כל הכבוד שהוציא את הנייד מהכיס! זה רק כי הוא צלם בנשמתו אחרים ממשיכים ללכת כאילו כלום

חחח רק עכשיו ראיתי את ההשתקפות שלו

• הוסף לסימניות
2 תמונות ליום?
הגזמת
ועוד סלפי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;1636725:
לצלם בנייד ניחא. אבל נראה שכל הציוד עליך?!

יש לי תמונה של תחילת הכיתוב מהמצלמה+ה16-35. אבל מבחינת סיפור- זו טובה יותר.
צילמתי בנייד כדי להעביר מיידית לקבוצת וואטסאפ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;1636743:
2 תמונות ליום?
הגזמת
ועוד סלפי...

סליחה שהעמסתי- מעכשיו עד מחר בערב אני לא אעלה כלום :)

• הוסף לסימניות
סופסוף רואים תוצאה מיַם הידע שלך בצילום.

ואני הייתי שמח לראות את הריקודים בעצמם.

• הוסף לסימניות
החלק הראשון לא נכון והחלק השני לא יהיה.

• הוסף לסימניות
יפה
צבעים נהדרים

אהבתי את המסגרת הבהירה סביב כל אות, נראה שמנהל האירועים מבין קצת ודאג להדגשת האותיות ב2 שכבות..

היה כדאי לקרופ מעט כדי לצמצם את הפינה המתה, היא קצת יותר מידי גדולה, או לצלם בזוית קצת יותר ישירה.

תמשיך להעלות תמונות!

• הוסף לסימניות
אם אני שומר על היחס 2:3 אין לי הרבה מה לקרופ אם אני רוצה את כל הכיתוב.
זוית ישרה פחות לטעמי.

• הוסף לסימניות
כולה גרפיטי פשוט?

בתמונה, במבט ראשון זה נראה אותיות תלת מימדיות כאלה.

צילום מדהים.

• הוסף לסימניות
בס"ד

מדהים !

ברגע הראשון היה נראה לי שאנשים מחזיקים את האותיות :)))

• הוסף לסימניות
ממש אפשר לשמוע את המוזיקה.....
תמונה עם סיפור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה