חלוקי שבת לבנים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניצן;1247863:
זה לדוג' חלוק לבנים

התקשרת למי שפרסמה את זה?
יכול להיות שעדיין יש לה

הבנים שלי לובשים את החלוק הזה כל ערב שבת וזה תענוג.
בעייני מדובר בפיג'מה יפה. שאפשר ללבוש את זה מהאמבטיה של יום שישי גם אם היא מוקדמת ולהראות עם זה מעולה עד אחרי הקידוש שאז הם צונחים למיטות עם זה ובבוקר שאנחנו יוצאים הם בהחלט הולכים לבושים לא עם חלוקים.

• הוסף לסימניות
התקשרתי ונגמרו לה המידות הגדולות-מידה 5,

תלוי כמה דרך יש לך בבוקר, אני הולכת גם בלילה וגם בבוקר מרחק של כ14 בנינים,
ובאזור שלי כן מקובל להלביש את זה לרחוב, שיורדים לשחק או לחכות לאבא שיחזור מבית כנסת וכו'

וכן בלילה אני מחליפה להם לפיג'מה נורמלית כי לא נראה לי שנעים לישון עם בגד מליקרה, (אלו מהטריקו "זבליים" אחרי כמה כביסות)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניצן;1248324:

תלוי כמה דרך יש לך בבוקר, אני הולכת גם בלילה וגם בבוקר מרחק של כ14 בנינים,
ובאזור שלי כן מקובל להלביש את זה לרחוב, שיורדים לשחק או לחכות לאבא שיחזור מבית כנסת וכו'

וכן בלילה אני מחליפה להם לפיג'מה נורמלית כי לא נראה לי שנעים לישון עם בגד מליקרה, (אלו מהטריקו "זבליים" אחרי כמה כביסות)
הדרך שיש לי היא לעבור את הכביש :)

העניין שבני בן ה3.5 לא רוצה לצאת עם זה מהבית... (מה ככה אבא הולך?)
לכן לפעמים רק הקטן יוצא עם זה.

עם הקטיפה הם כן היו יוצאים הליקרה נראה לי פחות מתאים.
תחפשי בפנינת החלוק כמו שכתבו לך יש להם. העונה לא ראיתי אבל כל עונה הם מביאים בד"כ דברים מאוד יפים.
גם בבנים אמור להיות אבל שוב לא בדקתי.

• הוסף לסימניות
אני רואה שפה מוכרים גם חלוקים לבנים אבל זה בירושלים...

קבצים מצורפים

• בקינגהם.png
    KB 406.3 · צפיות: 74
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניצן;1248324:

אם את רוצה, יש לי 2 חלוקים חדשים (כמו בתמונה שהעלית) במידות
4 ו 5.
קניתי להם את זה לפני החגים ולא הגיע לידי שימוש אז העליתי אותם למעלה.

אם תרצי, צרי קשר בפרטי.

• הוסף לסימניות
רק תסבירו מה הרעיון לכתוב כאן שזה מעורר דחיה, מגעיל והזוי ולשכנע אותי פעם אחר פעם להלביש חולצה לבנה טריקו או מכופתרת

בן אדם פתח אשכול לברר היכן רוכשים מוצר. הוא לא ביקש חוות דעת לגבי טעמכם ודעתכם על המוצר
אולי תתחילו לתת חוות דעת גם על בגדי היד שניה שמוכרים כאן (חלק מהם ממש מעוררים דחיה...לטעמי כמובן)

כמובן ניתן לכתוב מה אתם עושים (בכייף. זה גם פותח כיווני חשיבה חדשים ומעניינים)
אפילו כתיבה בסגנון "אני אישית לא מחבב/אוהב את הסגנון" כבר מנוסחת יותר בעדינות

כבדו את השונה והאחר, כבדו את עצמכם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה